Tuesday, February 27, 2024
HemViralSportsMomentsVIDEO: Daredevil Scooter Stunt går snett när ung man faller med ansiktet...

VIDEO: Daredevil Scooter Stunt går snett när ung man faller med ansiktet först och vrider på fotleden

Internet är en avloppsvatten av vansinniga stunts och häpnadsväckande rutiner. Vissa är fantastiska, medan andra är brutala. En viral video som cirkulerade på Instagram visade en ung pojke som försökte ett djärvt stunt på en skoter som slutade fruktansvärt fel. Det som började med leende ansikten och bubblande spänning förvandlades snabbt till skrik av smärta och flämtningar av oro. Låt oss ta en titt på hur det misslyckade jippoet utvecklades.

Amerikas favoritvideo idag

Skoterstunt slutar med en brutal skada

Uppladdad på Instagram av sidan ‘skatebreak’ visade videon inte ett stunt med en skateboard. Istället visade den en ung pojke ombord på en skoter, all inklädd i sin svarta T-shirt och skåpbilar.

Han sprang framåt och tog ett stort språng på räcket framför. Han landade skotern perfekt på den men tog inte hänsyn till stolpen. Bara sekunder senare kom den i hans väg och han kraschade in i den.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av skatebreak (@skatebreak)

Han föll med ansiktet först på golvet och vred i processen också våldsamt på fotleden. När jippon gick fel, flög skotern iväg och någon i bakgrunden kan höras säga “Ooo”. Pojken tittade upp mot kameran med stor oro och även med insikten om sin skada.

Internet flämtar av skräck efter freak skada

Användare på Instagram kunde inte tro vad som just hade hänt. Det hela var ganska brutalt och smärtsamt. Låt oss ta en titt på hur de reagerade på stuntet som gick fruktansvärt fel.

Det fanns en text på videon som talade om stolpen, men en användare sa “Stången? Titta på hans fotled lmao,” vilket gör allas uppmärksamhet på det större problemet. Som nämndes i början delade skridskosidan en skotervideo, vilket fick den här användaren att säga: “Vad har världen kommit till? En skatesida som lägger upp skoterklipp är vild.” De sista sekunderna av videon visade förtvivlan och ångern i den unge pojkens ansikte, som en användare tog upp och talade om det och sa: “Utseendet av total förvirring när han insåg att något var med hans fotled.” Det var definitivt en obehaglig syn att bevittna och man kunde bara föreställa sig att pojken gick igenom under de sista sekunderna.

Människor löper alltid risken att skada sig själva när de ger sig ut för att utföra sådana här stunts. Pojken betalade ett enormt pris för spänningen med att utföra ett farligt drag.

RELATED ARTICLES

Mest populär