Wednesday, December 6, 2023
HemOlympicsVideo: Certifierad Lewis Hamilton-fan, Usain Bolt fångar F1-förarens uppmärksamhet när han går...

Video: Certifierad Lewis Hamilton-fan, Usain Bolt fångar F1-förarens uppmärksamhet när han går iväg med exklusiv status

Taggen att vara en sann atletisk legend har konsekvent passat Usain Bolt. GETEN förstärker denna tagg genom att visa upp sin orubbliga passion för många sporter. Oavsett om det är för sportentusiaster eller hans fans, har den 8-faldiga olympiska mästaren blivit en regelbunden närvaro på läktaren, motiverar spelare eller bara njuter av spelen. Hans engagemang sträcker sig till friidrott, där han håller ett skarpt öga på alla händelser. Således, när Usain namnger Erriyon Knighton som nästa “stora”, lyssnar den atletiska gemenskapen uppmärksamt. Det är dock uppenbart att Usain Bolt har en speciell kärlek i sitt hjärta för F1-racing.

Precis som sina andra favoritsporter tappar inte Usain Bolt greppet om händelserna i F1-loppen. Han är kanske inte en vanlig syn i Grand Prix, men det påverkar inte jamaicanens spelförståelse. Nyligen gick Usain Bolt till sociala medier för att uttrycka sin önskan om den han kallar sig ett fan av, Lewis Hamilton. Inför Grand Prix-säsongen 2024 har detta budskap för Usain Bolts “idol” kommit ut lika stort.

Usain Bolt betraktar Lewis Hamilton som en legend

På Nevada-remsan innan Las Vegas Grand Prix denna säsong var det fullt hus. Vid invigningsfesten av loppet kan F1-entusiasterna ha missat räkningen av antalet kändisdeltagare. Men i den skaran var den “snabbaste mannen på jorden” tydlig. Han uttryckte sin efterlämnade kärlek till den brittiske F1-föraren Lewis Hamilton. Hans fandom mot den 7-faldiga världsmästaren för förare går så starkt att det inte sätter någon hinder för honom att kalla Lewis för ‘geten’. Hans fans inlägg som hävdar Lewis “Goat”, har kommit på X, strax efter Las Vegas Grand Prix. I den publicerade videon kallade Lewis extatiskt Usain för sin “familj”.

Den posten av Usain Bolt har dock fungerat på flera sätt. Innan loppet, medan han gav en intervju till Sky Sports, fortsatte Usain Bolt att säga: “Jag är ett Lewis Hamilton-fan. Förhoppningsvis kommer Lewis att komma in i det igen nästa år”. Men resultatet av Grand Prix blev inte som Usain Bolt ville. Lewis Hamilton kom 7:a medan den belgisk-nederländska föraren Max Verstappen knep topplaceringen. Så, videomeddelandet från Usain kan komma ut som motiverande för hans “fam” Lewis Hamilton före 2024.

Usain Bolts kärlek till sin “fam” och F1-racing

Den bestående bromansen mellan Usain Bolt och Lewis Hamilton har rötter som sträcker sig över flera år. Med tiden har båda legenderna anammat sina roller i varandras liv, ge stöd och säkrat sina positioner inom sina respektive områden. Strålkastaren på deras starka band blev framträdande under starten av “BLM”-montern. Som F1-förare mötte Lewis Hamilton begränsningar när det gäller att uttrycka sin hållning, vare sig röst eller genom sin närvaro.

Utnämnd till världsrekordhållare i 14 år, Usain Bolt släpper 3-ordsmeddelande för friidrottsaspiranter

Detta hindrade dock inte Lewis Hamilton från att uttrycka sin ståndpunkt i BLM-frågan. Den 38-årige britten använde olika andra plattformar för att uttrycka sitt stöd för rörelsen. Hans handlingar fick rikligt beröm från andra legenden Usain Bolt, vilket visade upp en gemensam inriktning i deras inställning till livet. I en intervju med F1 Unlocked uttryckte GOAT-sprintern sin beundran för Lewis och sa: “Lewis är också en vinnare utanför banan. I vår position är vi förebilder och har ett ansvar att påverka människor på ett positivt sätt.”

I samma intervju klippte han inte bort Max Vertappens chanser. Han hyllade dock Brit Drivers mentalitet, och höll sig perfekt till att vara en “förebild”. Det kommer säkert att resonera i Lewis Hamiltons sinne, innan han tar på sig någon färg eller roll under hela sitt liv.

RELATED ARTICLES

Mest populär