Sunday, December 10, 2023
HemViralSportsMomentsVIDEO: Bedårande ögonblick utvecklas när MotoGP-stjärnan Valentino Rossi uppmuntrar sin 20-månadersåriga dotter...

VIDEO: Bedårande ögonblick utvecklas när MotoGP-stjärnan Valentino Rossi uppmuntrar sin 20-månadersåriga dotter att testa sina cykelfärdigheter

Valentino Rossi har det prestigefyllda rekordet med flest vinster i de främsta klasstävlingarna tillsammans med den vördade titeln doktor, och Valentino Rossi har trampat på fötterna för att befästa sitt arv. Medan passionen sitter djupt inom motorracing, har föraren tagit sig in i den nya rollen som en kär pappa.

Han fortsätter sin racinglinje med sin dotter Giulietta som inte ens är två år gammal. Med en minicykel och glimten i ögonen är hon inställd på att följa hans ikoniska pappas fotspår och ta sina första snurr. Cykelprestationen har lett till jämförelser från fans av den lilla racerbilen till hennes legendariska far.

Ross nya roll att vägleda dottern till racingens fantastiska värld

Den 45-årige Rossi bevisar sitt behärskande inom roadracingvärlden och har fått monikern “The Doctor” som den högsta utmärkelsen, eftersom läkare i Italien är högt ansedda. Men racerförarens inflytande sträcker sig bortom asfaltsbanor eftersom italienarna vänder på honom inte bara som en motorracer utan Rossi som utvecklats till en kulturell ikon.

Han har sett till att överföra sin passion för cyklar till sin dotter Giulietta Rossi redan från späd ålder. Hon tar sina första snurr på en minicykel och den bedårande scenen har fångats som visar upp den lilla som manövrerar den elektriska minicykeln.

Videon som postats av Rossi har delats vidare av Crash MotoGP-kontot med texten “Valentino Rossi lär sin dotter Giulietta redan på en motorcykel att hon har en bra lärare” den 18 november har blivit viralt med 145,7 000 visningar.

VIDEO: Höghastighetsdrama utspelar sig när Marquez’ hjärtstoppande krasch skakar hans chans att komma på ThaiGP-podiet

Giuliettas glada upptäcktsfärd i trädgården till Rossi-huset visar hennes njutning av den livliga resan. Hennes entusiasm för att åka tvåhjuling antyder en livlig bedrift som en dag kan återspegla hennes fars segerrika erövringar runt om i världen. Och fansen är här för det.

Fansen reagerar på Giuliettas minicykeläventyr

Den lilla som trampar foten i racingvärlden, som börjar med sin motorcykel, har fått många fans uppmärksamhet. Ett av fansen skrev en sarkastisk kommentar som uppskattade passionen hos den unga föraren, “ryktet säger att hon redan har tackat nej till en 2024 års Repsol Honda-tur”.

Ett annat fan delade sina förväntningar på att se Giulietta göra sin debut i motorsportvärlden, “Skulle vara första kvinnor i motogp”

Handlingen att börja köra motorcykel är ett klokt beslut och har applåderats i kommentaren, “Rätt tid att göra det, hon kommer inte att ha den rädsla som vi äldre människor har”

Giuliettas handling fick hennes beundran av många fans när en av dem kommenterade: “Mitt hjärta exploderade precis av sötheten”

Några av motorracingfansen ser fram emot att se henne delta i de kommande racingevenemangen och gjorde en rolig kommentar där de sa: “Det finns fortfarande en tom plats för vr46 2024”

Med detta ridskådespel ser Ross för sig en framtid där hans dotter kommer att finna mod och inspiration i att följa hans resa i de legendariska banorna och slå sin fars rekord.

Den lillas strävan att pröva lyckan inom motorsport kommer för alltid att ge genklang i motorracingentusiasternas hjärtan. Genom att väva ett nytt kapitel i Rossi-racingsagan har en ny talang fötts som är avsedd att vara vild på asfaltsbanorna.

RELATED ARTICLES

Mest populär