Wednesday, February 28, 2024
HemNBAVIDEO: 11 år efter pensioneringen häpnar NBA-legenden Gilbert Arenas fans med tidstrotsande...

VIDEO: 11 år efter pensioneringen häpnar NBA-legenden Gilbert Arenas fans med tidstrotsande Hoop-färdigheter och en symfoni av trepekare

Det sägs att mästare byggs annorlunda och Gilbert Arenas bevisar att det är sant! Lika spektakulär idrottare som Arenas var under sina speldagar kvarstår faktum att han spelade sin sista NBA-match för 11 år sedan, långt tillbaka 2012. Så när en video där han busade runt med bågen kom fram i rampljuset, kom fansen och följare kunde inte låta bli att undra i vördnad. Hans snabba reaktioner, intensiteten med vilken han kastade bollen och ett inslag av ansträngning tog oss alla tillbaka till de gyllene dagarna i det strålande förflutna.

Amerikas favoritvideo idag

När den 41-åriga legenden firade med stil, kan den orealistiska tanken på att Arenas ska göra en ny chans i NBA ha slagit igenom. Med det sagt, låt oss inte slösa mer tid och dyka ner i detaljerna i videon för att avslöja storheten som ligger inom.

Gilbert Arenas vrider tillbaka tiden

Gilbert Arenas debuterade säsongen 2001-02 och tog på sig färgerna från Golden State Warriors. Efter ett imponerande par år, blev Arenas inringad av Washington Wizards, där han nådde storhetshöjder. Även om den eftertraktade NBA-ringen gäckade honom, var hans karriär smyckad med prestationer. Arenas medverkade i NBA All-Star-laget tre gånger från 2005 till 2007. Under sin spelarkarriär spelade han i 11 säsonger totalt, med tröjan från 4 olika lag.

På de 552 matcher han spelade hade Arenas i snitt 20,7 poäng, med imponerande 3,9 returer och 5,3 assist. Men hur berömvärd hans statistik än kan vara, var dessa 11 år sedan. I en nyligen uppladdad Instagram-video av SportsCenter verkade poängvakten fortfarande ha sin Midas-touch 2024! Klädd i en rosa luvtröja och ett par shorts kunde Gilbert Arenas ses skjuta korgar på en basketplan.

Det som fångade ögat var hur lätt den tidigare Grizzlies-pekaren gjorde trepoängare. Förvånande nog lade han bollen i korgen varje gång samtidigt som han misslyckades vid bara ett tillfälle.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av SportsCenter (@sportscenter)

När den unge pojken samlade ihop bollarna och återvände till Arenas sågs han njuta av ögonblicket och sågs även göra hoppaktioner för att fira sina trepoängare. En sådan hjärtevärmande video var skyldig att få hoops-fansen att bli galna och visst strömmade de till kommentarsfältet i stort antal.

Fansen reagerade på den vintergröna Gilbert Arenas-videon

Inlägget hade rubriken “Det har gått 11 år sedan Gilbert Arenas senast spelade i NBA och han är fortfarande en bucket ” och fick nästan 195 000 likes på mindre än 24 timmar. Videon hade med rätta titeln “Påminnelse om att killarna som gör NBA inte är normala människor”. Nätanvändare var snabba med att kommentera och dela sina tankar.

VIDEO: Pappas omvälvande drag stoppar omedelbart Sonens basketresa och lämnar fansen chockade

Arenar med jumping jacks överraskade fansen. Några tyckte att scenen var rolig. En av användarna kommenterade, “Bro, varför gör han jumping jacks I cant

En annan användare hänvisade till videon och nämnde att det är Arenas “Muskelminne”.

Ett fan spekulerade, “Han förbereder sig för att gå med i Pistons”.

“Sönernas bortgång är perfektion”, skrev en annan Instagram-användare.

Ett annat fan delade en personlig åsikt och skrev: “Det kallas “PROFESSIONELL” basket av en anledning”

Tycker du att Gilbert Arenas borde ge sig själv ett nytt försök i NBA? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär