Thursday, November 30, 2023
HemNFL"Vi visste inte om det var en flicka eller pojke först...": Patrick...

“Vi visste inte om det var en flicka eller pojke först…”: Patrick Mahomes avslöjar historien bakom att namnge sitt nyfödda barn “Brons”

Kansas City Chiefs quarterback, Patrick Mahomes, och hans fru har nyligen välsignats med en pojke. Paret hade väntat på att deras nyfödda skulle komma. De välsignades äntligen den 28 november. De avslöjade också sin sons namn och historien bakom det.

Paret har döpt sin senaste medlem till Patrick “Bronze” Lavon Mahomes III. Vidare förklarade han betydelsen bakom smeknamnet som paret har gett sin pojke.

Patrick Mahomes och historien bakom smeknamnet

Mahomes pratade nyligen med reportrar om sin sons födelse. Paret hade döpt sin son, och Mahomes var ivrig att dela med sig av historien bakom det. Historien gick tillbaka till att paret bestämde sig för Sterlings namn. Quarterbacken talade om smeknamnet “Bronze” och nämnde att det betecknade den tredje generationen, efter Patrick Mahomes II och hans far.

Han förklarade deras historia från första gången de blev föräldrar. Han sa: “Ja, när Brittany och jag fick Sterling visste vi inte om det var en flicka eller pojke först. Så vi började tänka på flick- och pojknamn.” Han talade också om den speciella koppling som Sterling och Bronze kommer att ha med syskonen som är förbundna med sina namn. Dessutom talade Mahomes också om de dubbla alternativen som hans son kommer att ha. Han sa, “Han kan ha sin egen grej nu där han inte är Patrick, han är brons, även om han är Patrick.” Hela familjen Mahomes var nöjda med den nya ankomsten. Mahomes talade om Brittanys enorma styrka och sin fars reaktion.

Den glada Mahomes-klanen

Quarterbacken talade upphetsat om det nya tillskottet till familjen. Han var vördnadsfull för sin fru och talade om leveransen också. Han sa: “Allt gick bra och allt gick smidigt – och Brittany (Mahomes) är en mästare.” Dessutom berättade Mahomes om sin fars upphetsning att bli morförälder igen.

Quarterbacken talade om Mahomes Sr:s spänning för den nyfödda. Han talade om sin fars känslor och sa, “Min pappa när han har blivit äldre, han har blivit lite mer känslosam, tror jag som vi alla gör.” Quarterbacken utbrast också om sin familjs upphetsning. Han var också glad över att hans pappa fick vara med när hans son föddes. Mahomes har äntligen välkomnat sitt barn. Patrick Mahomes har blivit välsignad med den nyaste medlemmen i sin perfekta familj. Man kan bara föreställa sig hur glad quarterbacken är just nu.

RELATED ARTICLES

Mest populär