Thursday, November 30, 2023
HemNFL"Vi vill ha den här mannen från vårt lag": NFL World och...

“Vi vill ha den här mannen från vårt lag”: NFL World och även Denver Broncos-fans gör sitt bästa för att förstöra Russell Wilsons födelsedag

Russell Wilson fyllde 34 år idag. Den här veckan har dock inte varit lämplig för Super Bowl-mästarens quarterback. Efter att hans Denver Broncos förlorade ännu en gång på söndagskvällens fotboll, fick Wilsons födelsedagsmeddelande från Broncos officiella Twitter-handtag några fans att reagera väldigt negativt.

Denver Broncos drömde om att potentiellt slåss om Super Bowl när Russell Wilson kom på ett kontrakt på 245 miljoner dollar. Men historien tog en skruvad vändning för Denver. De ligger för närvarande i botten av sin division. Efter att ha förlorat mot Carolina Panthers i söndags tappade Broncos till 3-8 för den här grundserien. Russell Wilson har inte varit på sitt Seattle-vinnande sätt sedan säsongsstarten.

DYK DYPARE

DangerRuss var en av de ledande quarterbackarna i NFL före denna hemska körning säsongen 2022. Wilson vann en Super Bowl-ring med Seattle Seahawks under sitt andra år i NFL. Sedan tog han sin tidigare franchise till en tredje Super Bowl året därpå. Denver passar dock inte Russ.

Russell Wilson fick inte Broncos Nations kärlek på sin födelsedag

Efter vecka 12 har Russell Wilson bara 8 touchdowns för Denver Broncos. Och hans 5 avlyssningar gav honom ett medelmåttigt 82,3 passersbetyg för säsongen. Mot Carolina kastade Wilson för endast 142 yards över 35 försök och avslutade 1 touchdown-passning för Broncos WR Brandon Johnson. Förlusten med 23-10 mot en kämpande Carolina Panthers gjorde fansen upprörda. Och Russell Wilsons födelsedag var det sista de tänkte på.

Har aldrig varit i Broncos country, men det ser ut som att det kommer att ta lite tid att komma dit. 🤣

— Matt Newton (@MattNewtonNFL) 29 november 2022

Jag talar för varje broncos-fan när jag säger att vi vill ha den här mannen från vårt lag

— keith 🦧 (@nichuskinSZN) 29 november 2022

pic.twitter.com/jDfQczRR9Y

— World Cup Mike 🇺🇸 (@OkBohmer) 29 november 2022

Livetitt på Russell Wilson som firar sin födelsedag med alla sina lagkamrater. pic.twitter.com/tvwK553psJ

— Degens From Up North (@degensupnorth) 29 november 2022

Grattis på födelsedagen Russ! Nu kör vi! pic.twitter.com/aZJwuhLoYg

— I BIL VI LITAR PÅ (@starwarsfanhere) 29 november 2022

Las Vegas Raiders-fans hade lite kul på tweetsvaren efter att ha slagit Broncos i vecka 11.

Många tror att Denver Broncos-anfallen, ledd av Russell Wilson och huvudtränaren Nathaniel Hackett, sviker det ytterst effektiva Denver-försvaret. Denver offensiven rankas sist i ligan med 14,3 PPG medan deras försvar rankar tredje den här säsongen i tillåtna poäng. Men istället för att skylla honom för förlusten tror fansen att den offensiva linjen måste ge Wilson mer skydd.

Önskar honom och laget den bästa saken det är vad en rättvis idrottsman gör 🤝 vet inte vad som är fel på honom i år, kan inte fatta att han glömde hur man spelar men det kanske bara är en dålig säsong och nästa kommer att bli bättre. Lycka till grabbar

— Go Chiefs!!! (@k_ulrike) 29 november 2022

Grattis på födelsedagen Russ! Trots att alla dessa fans har gett upp dig, så gör jag inte det. Alla går igenom svåra problem och många av problemen har ingenting med dig att göra. Du behöver tid att kasta och bör inte vara på flykt för ditt liv. Den offensiva linjen får betalt för att blockera och skydda u

— David Lewis (@Bossofbosses97) 29 november 2022

Russell Jag hejar på dig Jag vet att du är en förstklassig quarterback. Det här systemet fungerar inte för dig. Jag är ledsen att du kanske gillar den här tränaren men hans system fungerar inte… nu har Sean Payton en huvudtränare som kan vara en bra affär för dig. Han var för Drew Brees och du har liknande spel.

— Dan George (@DanGeor59125118) 29 november 2022

Jag vet att han inte spelar bra, men med det enorma kontraktet kommer han förmodligen inte att gå någonstans, jag antar att de kommer att sparka HC någon gång snart. Wilson är definitivt kapabel att spela bra i rätt typ av anfall.

— garrett edwards (@garrettedwards_) 29 november 2022

Russell Wilson har nio Pro Bowl-val i sin NFL-karriär. Och hans fans hoppas att han ska studsa tillbaka för Broncos Nation. Vägen framåt är dock fylld av svårigheter för Russ och hans män. De har två matchups med Patrick Mahomes’ Kansas City Chiefs kvar den här säsongen. Men härnäst måste Russell först ta itu med Lamar Jackson och Baltimore Ravens.

RELATED ARTICLES

Mest populär