Saturday, December 2, 2023
HemNews"Vi var tonåringar", inte bara en surfstjärna, Kelly Slater lärde sig spela...

“Vi var tonåringar”, inte bara en surfstjärna, Kelly Slater lärde sig spela gitarr med Brushfire Fairytale Fame Singer

Kelly Slater är en av de största surfarna genom tiderna. Han är känd för att ha vunnit den prestigefyllda World Surf League 11 gånger. Från en ung ålder växte Kelly Slater upp nära havet. Han var snabb med att lära sig surfa och började snart delta i mästerskap. En annan sak som Slater lärde sig i unga år var gitarren med låtskrivaren Jack Johnson.

Kelly började surfa vid fem års ålder. Vid 10 års ålder vann han åldersuppdelningen i Atlanten. År 1984 vann den unga Kelly sitt första mästerskap i åldersdykning i USA. 1990 började han professionell surfa. Med några upp- och nedgångar dominerade Kelly surfvärlden med sin talang.

När lärde sig Kelly Slater att spela gitarr?

Kelly Slater och Jack Johnson har varit vänner sedan tonåren. Innan de blev berömda tillbringade Slater och Jackson en fantastisk tid tillsammans för att utveckla ett speciellt band. Vid många tillfällen har de två setts tillsammans och tillbringat kvalitetstid som tidigare. 2017 sågs 40-åringarna surfa på en icke namngiven ö och chillade på en båt mitt i ett hav.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kelly Slater (@kellyslater)

Dessutom avslöjade han i en nyligen publicerad Instagram-berättelse av Kelly Slater hur han lärde sig gitarr med Jack Johnson i tonåren. Kelly publicerade historien med en bildtext som löd:

“@jackjohnson. Lite känt faktum att jag lärde mig spela gitarr med Jack när vi var tonåringar och vi skrev ett par låtar tillsammans. Jag är glad att hela världen fick höra alla hans låtar som vi hade på vår miniskiva i några år innan han spelade in dem ordentligt.”

Historien var Jack Johnsons intervju tagen av sportjournalisten Mark Howard för plattformen The Howie Games. Det var en kort glimt av hela intervjun. Intervjuaren bad Jack att avslöja fem personligheter som han skulle vilja spela gitarr med på en brasakväll. Bland de fem namnen som Jack tog nämnde han även Kelly. Han sa att det är väldigt avkopplande att spela gitarr och njuta av Slater.

Slater har andra intressen än att surfa

Förutom surfing och gitarr har Kelly Slater även andra intressen. Han är god vän med golfaren Tiger Woods, som inspirerade honom att spela golf. Dessutom har Kelly också ett stort intresse för MMA och Jiujitsu. Han har vänner inom det närliggande området också.

Dessutom kan Kelly Slater ha intressen inom olika områden. Det han gör bäst är onekligen att surfa på stora vågor.

RELATED ARTICLES

Mest populär