Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Vi ska sätta en 40-åring": OJ Simpson levererar nonchalant ett tungt uttalande...

“Vi ska sätta en 40-åring”: OJ Simpson levererar nonchalant ett tungt uttalande om Aaron Rodgers

Saker och ting har gått i en nedåtgående spiral för Caleb Williams och USC Trojans när de dukade under för Washington Huskies i sin senaste match. Den pensionerade NFL-veteranen och USC-spelaren OJ Simpson kastade ljus över den senaste matchen och påpekade att det inte är Caleb Williams oförmåga på planen. Han går till och med så långt att den legendariske NFL-quarterbacken Aaron Rodgers inte skulle ha förändrat spelets resultat till det bättre.

Många tror att det förkrossande nederlaget inte beror på bristen på ansträngning från offensiven, men USC har en öm plats i försvaret. Till försvar av Caleb Williams imponerande spel trots förlusten konstaterar OJ Simpson att även Aaron Rodgers skulle behöva bättre skydd om han var i Heisman Trophy-vinnarens situation.

OJ Simpson drar Aaron Rodgers till USC-förlust

OJ Simpson känner att oavsett hur stor en quarterback är så fanns det inte mycket chans att de skulle kunna prestera bättre än den 21-årige QB. Med tanke på deras dåliga försvar tvivlar han på att “även Aaron Rodgers skulle göra mycket bättre” om han var i Caleb Williams skor. Washingtons försvar kom starkt i den senaste matchen, vilket gav USC:s stjärna QB svårt under hela matchen. Medan Caleb Williams lyckades undvika säckar i första halvlek, blev han sliten i andra halvlek och fick sparken för en 12-yards förlust. OJ Simpson fortsätter med att säga, “Om vi ​​ska sätta tillbaka en 40-årig Aaron Rodgers där, måste vi ge den mannen bättre skydd.”

Som startande quarterback för New York Jets hade Aaron Rodgers en skadad hälsenan under sin första vecka i grundserien mot Buffalo Bills. Återhämtningsperioden för återhämtning av akillessenan tar vanligtvis nio månader till ett år. Medan nyheter dök upp tidigare att Super Bowl-mästaren kommer att sitta ute hela säsongen i återhämtning, finns det utsikter att Rodgers kommer tillbaka på planen med Jets innan säsongen är slut. Hittills har Jets gått eländigt med 4-4.

USC linebacker ber om ursäkt för dåligt försvar

För det mesta av det dystra spelet tar USC:s försvar en stor del av skulden. Efter det hjärtskärande nederlaget med 52-42 mot Washington, postade trojanernas linebacker Raesjon Davis en ursäkt till fansen på Twitter. Inlägget lyder: “Jag är verkligen ledsen för trojanska fans. Jag önskar att vi kunde ha varit bättre för er alla.”

Den pensionerade USC-säkerhets- och NFL-spelaren Su’a Cravens uttryckte också sina åsikter om USC:s försvar som svar på en tweet av den tidigare Heisman Trophy-vinnaren Matt Leinart, som skrev att USC:s försvar är “malplacerat hela tiden.” Cravens sa att han under hela sin karriär när han spelade som försvar inte kunde linda huvudet kring “några av de här spelarnas täckningar och gapansvar.”

SE – Caleb Williams kommer att få miljoner att gråta efter USC Trojans hjärtskärande förlust

Anfallsmässigt fullbordade USC 515 yards och rusade i 203 yards. Caleb Williams stod för fyra touchdowns och fullbordade 77 % av sina passningar. Huvudtränaren Lincoln Riley sa: “Vi spelade inte särskilt bra ikväll. Några av våra värsta bollar var på några av våra största spelningar i matchen.” Med Dan Lannings Oregon Ducks näst på tur för att möta USC, hoppas vi att de justerar sitt försvar till det bättre.

RELATED ARTICLES

Mest populär