Saturday, December 9, 2023
HemMMA"Vi ska inte jobba för en svart man" - Ronda Rousey finner...

“Vi ska inte jobba för en svart man” – Ronda Rousey finner mod från sin far vars orädd hållning en gång fortfarande tjänar som inspiration för UFC och WWE-ikonen

Amerikansk professionell brottare och före detta UFC-mästare i bantamvikt för kvinnor Ronda Rousey är ett av de största namnen i kvinnlig kampsports historia. Hon blev den första kvinnliga UFC Hall of Fame-invald 2018, när hon först skrev på för WWE. Vi kanske kan säga att ‘Rowdy’ är byggd av ett annat tyg. Dessutom beskrev hon en händelse om sin pappa som tänder inspiration hos henne.

På ett riktigt olyckligt sätt, Ronda Rousey förlorade sin far, sin inspiration genom självmord. Hon förklarade en gång hur hennes pappa hade en sällsynt blodsjukdom som liknar hemofili där blodet inte koagulerade. Dessutom skapade detta problem när hennes far bröt ryggen och inte kunde läka på grund av det.

Eftersom hon inte såg någon väg tillbaka tog hennes pappa sitt liv på grund av sin stolthet. Han körde sin bil och satte en slang i avgasröret, vilket resulterade i att han dog. Som sin hanteringsmekanism sa 8-åriga “Rowdy” ofta till sig själv att hennes pappa hade åkt på affärsresa och snart skulle komma tillbaka.

Ronda Rousey påminner om det inspirerande minnet av sin bortgångne far Ron

Föräldrarna är varje avkommas hjältar. I många fall stöter vi på inspirerande berättelser om hur föräldrar formar sina barn och driver dem på deras livsresa. Ronda Rousey, Delade på samma sätt i en intervju ett rörande och inspirerande samtal mellan henne och hennes föräldrar, som hon fortfarande håller nära sig.

Ron Rousey, far till Ronda Rousey, var divisionschef på fartygs- och flygplanstillverkaren General Dynamics. under sin tid där såg han en gång över befordran av en svart man till en övervakande position.

“Vi kommer inte att arbeta för en svart man”, sa två vita män efter den kontroversiella domen av Ron Rousey, som De Mars påminde om. Han var också snabb med att lösa alla frågor och problem angående “färg”-ärendet. De Mars tillade sedan och sa: “Ron sa, ‘då kommer du att få sparken av en svart man’.”

Alla, enligt Rouseys mamma, gick tillbaka till jobbet. “Han hade bara sådana saker om sig där han var otroligt moralisk och otroligt modig.” “Det är så jag försöker vara som honom.” avslutade Rousey.

Dessutom hävdade ‘The Arm Collector’ att hon fick sitt mod från sin far. Uppfostrad av AnnMaria De Mars, som var den första amerikanen att vinna en guldmedalj vid Judo-VM; hon kommer från en kämpande släkt.

RELATED ARTICLES

Mest populär