Friday, December 8, 2023
HemBodybuilding"Vi ses vid OS 2032": NFL Superstars fru slår tillbaka mot kritiker...

“Vi ses vid OS 2032”: NFL Superstars fru slår tillbaka mot kritiker som anklagar henne för “Photoshopping Abs” på hennes barn

Den populära sångerskan och låtskrivaren Jessie James Decker skapade nyligen rubrikerna på grund av ett socialt inlägg hon laddade upp. Gift med NFL-stjärnan Eric Decker, Jessie gör inlägg om sina musiksatsningar och personliga liv på Instagram där hon har mer än 4 miljoner följare. Nyligen delade hon ett inlägg av sina barn under en semester i Mexiko, vilket resulterade i en enorm kontrovers.

Instagram-inlägget visade barnen barbröstade på en strand. På bilden sågs de enskilda musklerna på magen. Fansen gav episka reaktioner på barnens “abs” och talade om deras kroppsbyggande ansträngningar. Det fanns också en kontrovers om huruvida magmusklerna var photoshoppade, vilket Jessie gav en explosiv reaktion.

Fans reagerar på kontroversiella bodybuilding-inlägg

Kontroversen började efter att ett fan reagerade “Visst är det här en app, men jag ser inte att någon säger så mycket.” På denna kommentar var Jessie snabb att svara. “Jag använde en “ab-app” på mina små barn wtf, svarade hon.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jessie James Decker (@jessiejamesdecker)

En annan Instagram-användare kommenterade: “Låt oss hoppas att barn inte börjar känna att det är så här de behöver se ut.” Detta återspeglar hur sådana inlägg kan leda till body shaming och pressen att se ut på ett visst sätt.

Fansen kommenterade också hur det inte var en bra praxis att kommentera kroppar. “Det faktum att människor kommenterar dessa barns kroppar är störande”, skrev en användare. Till detta svarade ett annat fan: “Deras kroppar stör.” I den här konversationstråden skrev en annan användare “lika oroande att familjen ställde ut sina barn på det här sättet och kände till följderna.” Dessa kommentarer speglar debatten om huruvida sådana inlägg ska läggas upp på sociala medieplattformar.

DYK DYPARE

Vissa användare fick också positiv feedback om inlägget. “Jag behöver deras dietplan och träningsschema så fort som möjligt. Tack”, löd en kommentar. En annan användare skrev också: “Ska barn se ut så här?” Den här kommentaren speglar debatten om huruvida barn behöver ha “mage” och muskler i så liten ålder.

Jessie Deckers explosiva reaktion på abs-kontroversen om photoshopping

Som svar till barnen publicerade Jessie en rulle med sina barn på Instagram och skrev ett långt inlägg om kontroversen. Hennes svar var “Att bli anklagad för att fotografera mage (jag kan inte låta bli att skratta).” Hon talade också om hur världen hade bisarra föreställningar om vad som var normalt och hon ville att hennes barn skulle vara stolta över sina kroppar. “Vi ses vid OS 2032” Jessie gav ett bestämt svar till sina kritiker.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jessie James Decker (@jessiejamesdecker)

Hon berättade också att medan folk pratade om att acceptera kroppen och kroppens positivitet, kallade de fortfarande hennes barns muskler “konstiga.” Genom detta uttalande antydde Jessie den dubbelmoral som vissa människor har.

Se nu: Från Young Age to Becoming a Beast, Bodybuilding-legenden Arnold Schwarzeneggers galna förvandling

Deckers svar på inlägget väcker en debatt om vem som är skyldig i denna kontrovers. Är det föräldrarnas fel för att de sätter sina barns bilder eller om det bara är kritikerna som kommenterar barnens kroppar som är skyldiga? Vad tycker du om denna kontrovers? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär