Thursday, November 30, 2023
HemOlympics"Vi kommer att ha en fantastisk upplevelse": Shaun White bevisar varför han...

“Vi kommer att ha en fantastisk upplevelse”: Shaun White bevisar varför han är en sann legend med förstagångssnowboardbarn

Idag utövar idrottare olika sporter som en form av crosstraining. Surfaren extraordinär Kelly Slater och NBA MVP Stephen Curry spelar golf. Shaun White är också en av få idrottare som behärskar mer än en sport. Förutom att ha vunnit OS-guld i snowboard, har Shaun även vunnit guld i “vert” skateboardevenemang på X Games.

I sitt senaste Instagram-inlägg sa Olympian att han var på Big Snow på American dream i New Jersey. Shaun gick till Big Snow för att åka i backen på sin snowboard. Det var dock för en ädel sak, och Shaun fick prova något för första gången.

Tränaren Shaun White hoppas kunna inspirera

STOKED bjöd in Shaun till snowboard- och skidparken Big Snow inomhus. STOKED anordnade evenemanget för att hjälpa underprivilegierade barn att uppleva och lära sig om snowboardåkning. “Det är första gången jag är här och vi ska åka snowboard. (Med) några fantastiska barn från programmet STOKED,” sa Shaun i Instagram-videon.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Shaun White (@shaunwhite)

Evenemanget var också en ny upplevelse för Shaun. “Det här är första gången jag faktiskt gör en aktivering där jag ska träffa några barn och vi kommer att få en fantastisk upplevelse”, sa den olympiska guldmedaljören. Han var stjärnmentorn för barnen som deltog i evenemanget. Shaun sa också att han såg fram emot att dela “några berättelser och lite inspiration från mitt liv.”

X Games-guldmedaljören hoppades kunna ingjuta värderingar som “vänskap, kamratskap, sportmannaskap” hos barn, eftersom “(dessa egenskaper) ger dig en drivkraft. Du vet, det var vad det gjorde för mig.” Representanten från STOKED medverkade också i videon. Hon avslöjade att ingen av de närvarande barnen någonsin hade hoppats på en snowboard.

“Vi har turen att ha Shaun White. De! Shaun vit! lära ut och arbeta med våra barn för att lyckas ta sig nerför backen”, sa hon. Hon sa också att STOKED var “tacksam” mot Shaun för att han samarbetade med dem. Big Snows Instagram-sida lade också upp en video från händelsen.

Vilka är STOKED? Vad är deras uppdrag?

Entreprenören Steve Larosiliere fick idén till STOKED när han var på en snowboardtur. Den spänningssökande entreprenören tyckte också om att vara mentor för barn. Men innan han började sin sista löptur, tänkte Steve på hur hans adept inte hade möjlighet att åka snowboard med honom. Så Steve bestämde sig för att vidta åtgärder.

Legenden @Shaun vit https://t.co/CZzgiAZAQR

— Ess (@richkleiman) 9 november 2022

Genom åren har STOKED vuxit. Det fungerar nu med skolor, samhällsorganisationer och idrottare som Shaun. Enligt deras officiella sida, “Genom mentorskap och actionsportkultur ger STOKED undertjänade ungdomar möjlighet att nå sin fulla potential,”

Att döma av videorna av Shaun White och Big Snow, är det säkert att säga att evenemanget med Shaun White var en framgång för alla inblandade.

RELATED ARTICLES

Mest populär