NASCAR Cup-serien är på väg mot Dover International Speedway för den sista doubleheaderen för säsongen 2020. Den aktuella säsongen har varit en aldrig tidigare skådad NASCAR-säsong. Det var många förändringar i arenorna och reglerna på grund av COVID-19 Pandemic. Den ordinarie säsongen var dock dominerande av Kevin Harvick och Denny Hamlin under loppet.

Chris Gabehart, Hamlins 2: a besättningschef tror att båda lagen är hårda konkurrenter och är lyckliga att kämpa på denna nivå av sporten. NBC rapporterar, “Jag tror att det är den snygga delen om vad vi har turen att göra vid två stora organisationer som Joe Gibbs Racing och Stewart-Haas (Racing),” sa Gabehart.

”Att säga att vi inte konkurrerar hårt … är verkligen inte sant när det gäller konkurrensnivån. Jag menar, vi är hårda konkurrenter. Men du vet, när vi skakar varandras händer efteråt, kommer det bara från en verklig förståelse bara hur lyckligtvis vi är lyckliga med att göra det vi gör på den här nivån. “

Läs mer: Hur kommer NASCAR Cup Series-rutnätet upp för ‘Monster Mile’ på Dover International Speedway?

”Vi har tur att göra vad vi gör på den här nivån”: Crew Chief of Denny Hamlin Tacksam över deras 2020-resultat

Denny Hamlin och Kevin Harvick dominerar den aktuella cupseriesäsongen

Av de 23 loppna hittills har Kevin Harvick och Denny Hamlin vunnit 11 av dem. Från och med nu leder Kevin Harvick förarens mästerskap med Denny Hamlin på 2: a plats bakom Harvick.

Mästerskapsledaren Kevin Harvick startade Daytona Road Course-loppet på polposition. Loppresultatet visar dock att polspositionen aldrig gav Harvick någon fördel. Han avslutade loppet på 17: e plats efter en kollision med Christopher Bell. Detta lämnade honom i den sista positionen och senare återhämtade han sig och hamnade på 17: e plats. Detta avslutade hans 9 lopp i en topp-5 finish.

Denny Hamlin hade ett fantastiskt lopp när han startade i 2: a plats och slutade loppet bakom Chase Elliott på 2: a plats. Båda förarna har dominerat de tidigare två dubbelhuvudena under NASCAR-säsongen 2020. Det kommer att vara intressant att se vem som tar Dover Speedway Double-header i helgen.