Wednesday, December 6, 2023
HemNFL"Vi hade våra chanser": Frustrerad Tom Brady irriterad på poängspel efter att...

“Vi hade våra chanser”: Frustrerad Tom Brady irriterad på poängspel efter att sjöfarare lidit pinsamt OT-nederlag

Tom Brady och Tampa Bay Buccaneers har en säsong de helst vill glömma. De tidigare Super Bowl-mästarna ser ingenstans i närheten av tidigare versioner av sig själva. Buccaneers drabbades av en förlust med 17-23 mot en mycket skjuten Cleveland Browns trupp.

Tvingade till förlängning har Bucs inte ursäkten att inte ha tillräckligt med chanser att göra mål, för det gjorde de. Bucs hade en ledning över Browns fram till Jacoby Brissetts landningskast i sista minuten till David Njoku.

Tom Brady är inte omedveten om Bucs brister

Tampa Buccaneers försvar kunde inte stoppa Browns under slutet av regleringen eller övertid. Efter matchen talade en missnöjd Brady till media och gav sina skäl till varför han trodde att Bucs inte gick segrande. Han sa, “Vi fick helt enkelt inte tillräckligt med poäng, du vet, och 17 poäng är inte gong [sic] att göra det och det är i princip vad vi har gjort hela året.” Brady är inte omedveten om det faktum att det fanns chanser att Bucs slösade bort. “Hade en chans, du vet, ge dem mycket kredit, de gjorde några riktiga kopplingsspel, att slutföra fjärde försöket för touchdownen är ett fantastiskt spel, men vi hade våra chanser, du vet, vi lyckades helt enkelt inte spela och det gjorde de ,” han lade till

DYK DYPARE

Denna seger avslutade Browns två matcher långa förlustsvit. De kunde få Brady till marken med tre säckar efter halvtid. Tampa Bay hade nästan en seger på handen. Men det var innan Brissett tvingade dem till förlängning. Browns tight end David Njoku, till hans kredit, gjorde en obefläckad fångst för att jämna ut poängen. I vad som kan ha varit Brissetts sista match som stirrande quarterback innan Deshaun Watson ersatte honom, kom 29-åringen igenom när han behövdes som mest.

Brady och Bucs måste hämta sina strumpor

Tyvärr kan detsamma inte sägas om Brady and the Bucs. Med denna förlust har Bucs halkat till 5-6 den här säsongen. De kommer att vara värd för New Orleans Saints i sin nästa match. Bucs har mött Saints en gång innan den här säsongen och gått som segrare. Kan de vinna igen?

Bucs fans kommer att hoppas på det. Lagen behöver så många vinster som möjligt för att förbättra sin nuvarande ställning. Tom Brady, som inte har varit sig själv under en stor del av säsongen, hoppas kunna påminna fansen om varför han är sjufaldig Super Bowl-mästare.

RELATED ARTICLES

Mest populär