Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Vi gör misstag": CJ Stroud blir verklig efter att ha slagit Cleveland...

“Vi gör misstag”: CJ Stroud blir verklig efter att ha slagit Cleveland Browns för debutvinst

CJ Stroud kom ut i affärer ikväll. Han kunde nästan matcha sin prestation med en av sina idoler, Michael Vick, som visade fullkomlig dominans på planen. Vinsten med 45-14 mot Cleveland Browns kommer att hjälpa laget att gå vidare i slutspelet och skapa självförtroende och konsekvens för sig själva. Texans QB slog många rekord idag, ett av dem var att vinna en slutspelsmatch under sitt rookieår.

Amerikas favoritvideo idag

I kölvattnet av denna vinst är det dags att fira. CJ Stroud ger dock äran där det behövdes, och i det här spelet fick han honom att tacka sina lagkamrater och Guds kraft. Han kom ut i pressen och pratade om hur hans och lagets tro spelade en stor roll i denna vinst mot Browns och Joe Flacco.

CJ Stroud har det största förtroendet för den gudomliga kraften!

Ett tema som är vanligt i hela teamet av texaner, per ständiga samtal, är deras tro på Gud. Innan Stroud kom tränare Ryans fram och talade om hur Gud spelade en enorm roll i denna seger. Nu var det QB CJ Stroud som fick frågan om sin tro på den gudomliga kraften och om Gud hade en stor roll att spela i kvällens vinst mot Browns.

Utan att tveka tog Stroud fram sin gudfruktiga sida och sa: “Vi har många gudfruktiga bröder i laget och gudfruktiga systrar i personalen, så um, jag tror definitivt att Gud är i framkant av våra sinnen och vi spelar för publiken och vann. Även när allt håller på att bli galet kan du låsa in och bara ha frid du vet så, jag är välsignad nog att ens ha en ledare som DeMeco”.

Han nämnde sedan hur människor håller sitt lag till en standard och enligt Stroud är det rätt att hållas i ett sådant avseende så att “han kan hålla sina kors” och “vara som Kristus.” QB tillade, “Vi gör misstag, vi är inte perfekta du vet. Men samtidigt kan vi samtidigt med Gud göra allt som Kristus har instruerat oss”

När det här spelet slutade blev CJ Stroud den yngsta QB i NFL-historien att vinna ett slutspel.

Taylor Swift rockar anpassad Travis Kelce-jacka när cheferna förbereder sig för en iskall sammandrabbning

CJ Stroud slår rekord

Stroud fyllde 22 i oktober och vilken start han har fått efter att ha avslutat sitt 22 år. Han kom head-to-head med sin idol Michael Vick, som slog samma rekord 2003. Vick ledde Atlanta Falcons till slutspelsvinst mot Green Bay Packers det året.

Stroud lutade sig tillbaka och njöt av showen efter att Browns gav bort back-to-back pick sexor eftersom det inte fanns något annat han kunde göra än att luta sig tillbaka och se sitt lag dominera Cleveland-laget.

Vad tycker du om Texans vinst idag?

RELATED ARTICLES

Mest populär