Wednesday, February 28, 2024
HemCycling"Vi ger inte upp": Brixton Cycles siktar på att samla in $37800...

“Vi ger inte upp”: Brixton Cycles siktar på att samla in $37800 när komikern Chris Morris stöder insamlingen för att hantera ekonomiska förluster

“När en dörr stängs öppnas en annan” – det urgamla talesättet har visat sig vara sant för de ekonomiskt slitna Brixton-cyklarna. I den mest olyckliga händelseutvecklingen är den prisade cykelaffären i London på väg att läggas ner. Men just i det ögonblick som saker och ting såg ut att dö ut dök en messias upp, med uppdraget att rädda företaget från att drunkna. Messias är ingen mindre än den uppmärksammade komikern Chris Morris. Morris har tagit på sig ansvaret för att återuppliva den urgamla butiken.

Enligt nyheterna kräver butiken en betydande summa pengar för att starta om igen. Morris försöker främja en insamling för att uppfylla målbeloppet. Medan komikern försöker hjälpa den döende verksamheten, kan flera frågor dyka upp hos läsarna. Vad hände med Brixton-cyklerna? Varför är de på gränsen till att lägga ner?

Chris Morris siktar på att samla in £30 000 för att rädda cykelaffärer

Det verkar som att Chris Morris inte har glömt butiken som försåg honom med sin cykel för nästan ett par decennier sedan. När han såg att företaget led av en fruktansvärd finanskris, lutade han sig inte tillbaka. Han steg omedelbart in för att hjälpa till och började marknadsföra insamlingen som företaget lanserade i slutet av januari.

Tydligen gick Brixton Cycles igenom en av de mest ekonomiskt krävande faserna när ett tre veckor långt strömavbrott störde deras försäljning. En sådan situation framhålls som den värsta under de senaste 20 åren. På tal om butiken sa Morris att tanken på att Brixton Cycles skulle lägga ner var för mycket för honom att ta. Han fortsatte vidare med att säga, “För tjugosju år sedan byggde de det… De har tagit hand om det sedan dess. När jag kommer för att hämta den från en tjänst är den så välstämd att den är som ett musikinstrument.”

Således har komikern, tillsammans med butiksmyndigheterna, siktat på att samla ihop £30000, vilket ungefär motsvarar $37,800 för att rädda verksamheten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Brixton Cycles Workers’ Co-op (@brixtoncycles)

Den tröstande faktorn är att efter Morris ingripande har insamlingen sett ett betydande uppsving och har redan samlat på sig £22636 ($25538). Butikens direktör, Lincoln Romain, uppmuntrad av glimten av hopp, sa: “Vi försöker bara komma vidare så gott vi kan. Vi ger inte upp.”

Medan Chris Morris gör sin del, är han inte det enda stora namnet som kommer till räddning för Brixton Cycles.

National Road Champion förespråkar Brixton Cycles

Medan Morris, på sina sociala medier, vädjade till sina fans genom att säga, “Snälla, gör vad du kan … och om du redan har, tack”, kallade en annan mästare också på hjälp. Den brittiske vägmästaren Fred Wright har varit en hängiven beskyddare av butiken och när han tittade på den svåra situationen uppmanade han också alla att bidra. I en nyligen publicerad Instagram-uppdatering delade Wright insamlingen, som förväntas tillgodose Brixton Cycles sak avsevärt.

Läs mer: VIDEO: Vuelta a Guatemala Triumph blir toppturvy, Victory Dance leder till episk cykelfiasco

Intressant nog är den nuvarande insamlingen inte den enda gången Brixton Cycles har varit i behov av ekonomi. Redan 2015 samlade butiken över £62000 för att återupprätta sina lokaler efter att den ursprungliga butiken sålts för utvecklingsändamål.

Vad är dina åsikter om berättelsen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget “We’re Not Giving Up”: Brixton Cycles Aim to Raise $37800 as comedian Chris Morris Supports Fundraiser in Tackling Financial Loss dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär