Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"Vi fortsatte bara att slå honom med...": Miljonärsdetaljer hur han imponerade på...

“Vi fortsatte bara att slå honom med…”: Miljonärsdetaljer hur han imponerade på Floyd Mayweather på sin 10X-tillväxtkonferens

Vad skulle vara din strategi för att fånga uppmärksamheten från den legendariska boxaren Floyd Mayweather Jr.? Skriva brev till honom? Sjung hans lov, eller något annat… Tja, här är en miljonärs sätt som har visat sig fungera till hans fördel. Värdet på 600 miljoner dollar Grant Cardone har avslöjat hur han lyckades imponera på boxaren, och det är något som inte verkar så svårt.

Grant Cardone är en världskänd entreprenör, författare, talare och coach som startade den mycket hyllade affärskonferensen, med titeln efter hans bok, ‘10x tillväxt’ Konferens. Vid 2020 års upplaga av konferensen var Floyd Mayweather en av talarna i panelen. Boxaren gick med på att ställa upp för att tala om sin karriär i ringen, sina affärsval och sina investeringsmönster. Idag, tre år senare, har miljonären öppnat upp sig om hur han lyckades få boxaren för stint, och vad han gjorde för att imponera totalt på honom.

Kapitel 1: Hur skaffar jag Floyd Mayweather till ditt evenemang?

I ett samtal med DJ Vlad, Cardone beskrev hur han lyckades uppfylla en mycket ambitiös uppgift att få “Money” Mayweather för sin 2020 10x Growth Conference. Evenemanget besöktes av cirka 12 400 personer och hölls vid mässan Mandalay Bay Hotel Convention Centeri Nevada.

Den motiverande skribent-talaren beskrev hur svårt det kan vara att få någon som boxaren till ett evenemang. Han sa: “Floyd har varit på alla arenor i världen. Hur får jag in Floyd och slår honom så hårt att han är som, shit man, det här är fantastiskt. Så hur gör man det när den här killen, jag menar alla dessa människor som du fostrar upp, de har varit i alla jävla rum i världen.”

Men hans team identifierade en lucka som har visat sig fungera för att få enorma kändisar att delta i sådana evenemang. Han förklarade, “Och så vi kom på hur vi skulle göra det på vår 10x tillväxtkonferens. Personen nummer ett jag försöker imponera på är inte publiken som köpte biljetten, det är killen som kommer in för att jag ska intervjua. För om han har ett ögonblick betyder det att alla andra har ett.”

Och det fungerade. Pengar deltog i evenemanget, och han talade passionerat och höll publiken fängslad till slutet.

Kapitel 2: Hur imponerar man på “Pretty Boy”?

En stor folkmassa stod där och väntade på det största fenomenet inom boxningen – Floyd Mayweather. Och när han kom fram stod det klart att en legend hade kommit. En rap med den ständiga iterationen av “Money” i bakgrunden, med räkningar som regnade över scenen och publiken som jublade på toppen av lungorna, fick han en välkomst som passade hans namn. Det var början på många sådana steg som arrangörerna tog för att hålla Money imponerade.

Anledningar att imponera på honom? Tja, en imponerad talare är en detaljerad talare. Och verkligen så. På konferensen talade den obesegrade mästaren livligt om sina planer för finansiering och tillgångsinvesteringar. Intervjuaren, Cardone själv, använde ett frågemönster som skulle skrapa ut så mycket information som möjligt från Floyd. När han pratade om tekniken sa Cardone: “Och så Floyd var fenomenal, jag tog in honom. Du kan se öppningen. Vi fortsatte bara att slå honom med like om och om igen med erkännande, tills Floyd var som, okej bror, jag är imponerad.” Inledningen och frågeställningen fungerade verkligen till Cardones fördel. Ta en titt på det själv.

Mayweather bröt tålmodigt ner krångligheterna på sin väg genom stegen till extrem rikedom. Till exempel bad Cardone Mayweather att förklara logiken bakom att äga hans lyxiga klocksamling. Trots att han nekats ett svar på denna front, fortsatte han. På sitt briljanta sätt att ifrågasätta frågade han: ”Jag behöver lite hjälp. Hjälp en liten man.” Och sedan öppnade Floyd upp sig.

Floyds samtal med Grant Cardone var minst sagt framgångsrikt. Han utnyttjade varje bit av den visdom Floyd kom med och hjälpte till att ge publiken ett djupt insiktsfullt samtal. Intervjun var så rik på grund av Floyds skarpsinne på området, ja. Men det handlade också om hur han fick de frågorna. På den fronten lyckades Cardone helt!

Vad tycker du om Cardones intervjuförmåga? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär