Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Vi fick varandra": Georgia Bulldogs HC Kirby Smart Trauma Bonds bakom Playoff...

“Vi fick varandra”: Georgia Bulldogs HC Kirby Smart Trauma Bonds bakom Playoff Snub med FSUs huvudtränare Mike Norwell

De sista valen i college-slutspelet innebar dystra saker för Seminoles. De var i imponerande form under hela säsongen, efter att ha vunnit 13 matcher i rad. Men som ödet skulle ha det, beslutade CFP att inte gå med laget i slutspelet, snarare blev de matchade med Bulldogs för Capital State Orange Bowl.

Amerikas favoritvideo idag

Bulldogs HC Kirby Smart, en veteran i NCAA:s kollegiala historia, kunde traumatisera band med Mike Norvells team och förstå deras problem med CFP:s beslut. Dessutom har till och med Georgien varit imponerande i år, efter att ha förlorat bara en match av sina 13 matcher och vunnit de andra.

Kirby Smart känner empati med FSU inför mötet i Orange Bowl

Georgia Bulldogs kommer att ställas mot Florida State Seminoles på nyårsafton i år. Det har dock blivit ganska surt med FSU. Laget fråntogs en slutspelsmöjlighet när CFP gick vidare med Michigan, Washington, Alabama och Texas. Detta kom in som en chock för FSU eftersom de står obesegrade under den pågående tävlingen.

Nyligen tillfrågades den georgiska HC om hans åsikter om detsamma i ett uppriktigt samtal. Smart blottade sitt hjärta och kunde förstå vad hans motståndare måste gå igenom. Han sa: “Jag menar att jag känner empati med alla som går obesegrade och inte kommer in. Jag känner empati med våra spelare. Jag menar personligen, jag känner att vi förtjänar att vara med…..Så det fungerar åt båda hållen och de goda nyheterna är att vi fick varandra att spela och jag vet att de kommer att ställa upp för oss och vi kommer att vara uppe för dem .”

Smart har erkänt att medan Seminoles satsade på att få en slutspelsplats, kommer han att se till att deras Bowl-match mot Seminoles också kommer att vara en att se upp med. Enligt CFP-kommittén är huvudorsaken till att FSU inte har valts ut att deras quarterback Jordan Travis hade en benskada som avslutade karriären under matchen mot North Alabama. Travis, när han hörde nyheterna, svarade att han var hjärtbruten angående detsamma.

“Kommittén misslyckades med collegefotboll i dag”: FSU:s AD river urvalsprocessen i sönder Floridas Snub från topp 4-listan

FSU:s rekord är 5-5 genom alla tider i Orange Bowl just nu, och även om deras spelrekord för säsongen är bättre än Bulldogs, med tanke på Travis skada, ser det ut som att Bulldogs kan ta bort segern den här gången. Det här kanske inte var den match som Seminoles ville ha efter sin obesegrade säsong, men det är den de fick. och nu måste de göra det bästa av denna möjlighet.

Vem tror du kommer att gå ut som segrare i denna matchup? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär