Friday, December 8, 2023
HemHarper Murray"Vi är inte klara": Nebraska Huskers Volleyball siktar på att vinna Big...

“Vi är inte klara”: Nebraska Huskers Volleyball siktar på att vinna Big 10 Championship direkt

Damlaget i Nebraska Huskers Volleyball besegrade precis Michigan Wolverines i deras sista hemmamatch för grundserien. Detta upphöjde Huskers obesegrade segerserie till otroliga 26 segrar. Medan Nebraska har förseglat sin hemmakampanj med ett oklanderligt resultat med vinsten, säger deras senaste uttalande att de fortfarande har mycket att göra.

Ett nyligen uppladdat inlägg på sociala medier visade upp kvinnorna i Nebraska Huskers Volleyball som pratade med media. Trots den perfekta säsongen avslöjade en Nebraska-spelare för pressen att deras jobb fortfarande inte är över. Faktum är att hon tydligt nämnde att Nebraska Huskers siktar på de 10 stora mästerskapen direkt.

Nebraska Huskers volleybollspelare Merritt Beason avslöjar framtidsplaner

Nebraska Huskers besegrade nyligen Michigan Wolverines i ett andra rent svep den här säsongen. Efter vinsten dök Nebraskas Merritt Beason och Harper Murray upp för en presskonferens med media. Big Ten Volleyball twittrade ett litet klipp från intervjun på sitt officiella X-konto, som visar ett starkt uttalande av Beason.

Merritt Beason sa, “Jag menar, vi är fokuserade på Iowa på söndag. Vi vill vinna Big 10 direkt och vi är inte klara med vår säsong än. Så vi är bara låsta om vad som väntar och vi har inte uppnått våra mål ännu.”

De starka orden från Beason visade den häftighet och styrka Nebraska Huskers Volleyball har. Men hennes bubbliga stämning slapp framför pressen när Murray komplimenterade hennes svar genom att säga “Bra svar.” En journalist var med på det roliga och frågade om hon hade repeterat sitt svar, som duon sa “Fem minuter sedan” till och släppte ut ett hjärtligt skratt.

SE BERÄTTELSE – En volleybollmatch för kvinnor i Nebraska ger både WWE och AEW en hård verklighetskontroll

RELATED ARTICLES

Mest populär