Friday, December 1, 2023
HemWweVeteranjournalist förklarar varför Vince McMahon aldrig kan starta en annan brottningskampanj

Veteranjournalist förklarar varför Vince McMahon aldrig kan starta en annan brottningskampanj

Framgången för WWE berodde främst på dess tidigare chefshoncho, Vince McMahon. År 2022 fick företaget en total omsättning på 1,3 miljarder USD, vilket till synes är ett riktmärke att uppnå för många andra konkurrenter. Eftersom den Stamford-baserade kampanjen nu är under TKO Group Holdings, började fansen spekulera om utsikterna för Vince McMahon.

Efter att det dykt upp rapporter om att McMahon sålt en tredjedel av sina TKO-aktier började fansen undra om 78-åringen skulle starta ytterligare en brottningskampanj. Men en erfaren brottningsjournalist försökte ge dem en verklighetskoll genom att sätta en annan åsikt.

Vince McMahon kommer inte att börja vad fansen tycker – enligt Dave Meltzer

Nyligen på X svarade Dave Meltzer på ett fan som hade en något intressant idé i tankarna. Som svar på en användare som frågade om McMahon kunde starta en rivaliserande kampanj, ringde en annan användare in och sa att McMahon “lätt kunde göra det igen”. Meltzer tog upp idén och gav ett entydigt svar på den.

Han skrev: “Inte en chans. Han har en konkurrent på 1,3 miljarder dollar och en konkurrent på 160 miljoner dollar om året och alla topptalanger är låsta enligt kontrakt utom punk.” En av de mest framstående brottningsjournalisterna, Meltzer, berättade det som det var och sa att Vince McMahon hade väldigt liten chans att lansera ytterligare en brottningskampanj. I sin tweet hänvisade han till AEW och WWE som utan tvekan har alla topptalanger under kontrakt med undantag för en viss före detta WWE-mästare.

Tja, det faktum att McMahon skulle konkurrera i skepnad av AEW och hans egen idé, WWE, skulle säkert göra det tufft för honom.

Men om detta inte var en del av Vince McMahons plan kom chockerande nyheter som verkligen avslöjade vad den tidigare WWE-chefen planerade att göra. Och det var seriöst stort.

McMahon har för avsikt att vinna en jättesumma

Dagar efter bildandet av TKO dök det upp nyheter som gjorde stridssportvärlden häpnadsväckande. TKO avslöjade att Vince McMahon hade för avsikt att sälja sina 8,4 miljoner aktier, som var värda hela $700 miljoner. Det totala antalet aktier som han tjänade var mer än 28 miljoner i augusti.

Hans förestående steg skulle faktiskt fånga uppmärksamheten tills ytterligare bekräftelse. Det ska bli intressant att se om McMahon tar detta steg för att lägga till en enorm summa pengar på sitt konto. Vad tror du? Låt oss veta i kommentarerna.

Se historien: Vince Mcmahon eller Triple H som hade en större inverkan på revolutionerande kvinnobrottning i WWE

RELATED ARTICLES

Mest populär