Wednesday, February 28, 2024
HemEquestrian"Vet inte vad jag gillar mer": Ridsportfans fick Lamborghini att tävla om...

“Vet inte vad jag gillar mer”: Ridsportfans fick Lamborghini att tävla om uppmärksamheten på Longines Global Champions Tour

Ridsport erbjuder spänningen som någon annan sport inte skulle våga tjäna. Med kontinuerlig mognad inom, har ryttarvärlden kommit långt sedan starten. Nuförtiden, för att förbättra spelet innan de olympiska dagarna i Paris, innehåller evenemangen unika element för att engagera allmänheten. Med det sagt ser idrottarna också fram emot 2024 Longines Global Champions Tour. Anledningen? Det är den mest eftertraktade hoppserien av flera anledningar.

Amerikas favoritvideo idag

Global Champions Tour, som äger rum under hela året i 15 tävlingsrundor, handplockar endast 30 ryttare att gå direkt. I slutet av året kämpar ryttarna för att överrösta varandra i Super Grand Prix, där virtuosen Julien Epaillard vann €1,26 miljoner i Prag (2023). Det är bara en fråga om 3 månader tills Touren börjar igen. Men förhandsvisningen är mer imponerande den här gången, och antyder en ovanlig körning för uppmärksamhet.

Hästkrafter möter hästkrafter i ridvärlden

Longines Global Champions Tour har lagt upp ett klipp med hjälp av deras Instagram-handtag. Även om evenemanget är okänt kan det vara ett Grand Prix från 2023 eller ett nytt tillskott 2024. Personerna bakom den medryckande bildtexten gjorde en smart ordlek med texten “När hästkrafter möter hästkrafter”. Videon visar en hoppsportare som visar upp sina färdigheter och styr hästen att hoppa över en underbar Lamborghini. Hästkrafter, en populär term relaterad till bilar, antyder hur snabbt kraften produceras från dess motor. Intressant nog tangerar hästkrafter i båda fallen löpkapaciteten. Det är mer som om hästen är bäst i bilen eller tvärtom.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Longines Global Champions Tour (@longinesglobalchampionstour)

I den häpnadsväckande sporten hoppning måste ryttare-hästduoerna passera en rad hinder som är utlagda för dem. Inom en utsatt tid kontrollerar panelen hur skickliga idrottarna är. År 2024, om en Lamborghini är ett hinder, kommer tusentals att strömma till för att få en glimt av skönheten. Så fansen dyker redan upp med sin del av spänningen.

Fans forsar över skönheterna

Ett fan berömde bilen för att vara den främsta juvelen som fångade hans blick. Sa, “Bästa bilen jag har sett hittills”, och kopplade ihop den med en brand-emoji. Ett annat fan kunde inte bestämma sig för vilken bedövare han skulle titta på. Skrev, “Woooooww!!! Jag vet inte vad jag gillar mer..! Hästen, eller bilen!!!”

En ridsportsentusiast ville lägga till bilen på sin elitlista. Skrev, “Den här bilen kan vara min! Ruuun!” Medan en annan berömde hoppet och skrev, “Ett häftigt hopp..” Fler människor med “KÄRLEK !!!” och “Wow!!!” gick med i fansen. Om det är den sortens entusiasm som folk visar nu kan man föreställa sig vad som väntar. Förbokningsfönstret för Miami Beach-evenemanget är öppet. Intresserade får inte missa chansen.

RELATED ARTICLES

Mest populär