Sunday, February 25, 2024
HemTennis"Vet inte om Novak Djokovic är..." - John McEnroe kastar oroande tvivel...

“Vet inte om Novak Djokovic är…” – John McEnroe kastar oroande tvivel om Australian Opens största mästare någonsin

När han kommer till Australian Open i år har Novak Djokovic en chans att ta sin 11:e titel. Med redan 10 titlar på sitt namn har serben erövrat Australiens hårda domstolar. Men det kommer att bli lite annorlunda i år. Den 24-faldiga Grand Slam-vinnaren drabbades av en skada i handleden som tvingade honom att dra sig ur United Cup som han spelade. Detta tvingade också fram några allvarliga tvivel om hans deltagande vid det kommande evenemanget i Australien.

Amerikas favoritvideo idag

Reflekterar över detsamma, tennisvetare John McEnroe kom före och gav sin realistiska inställning till serberns chanser i Australian Open i år. Han pratade också om de skador som serben hanterade tidigare och hur han övervann dem.

John McEnroe tvivlar på Novaks konditionsnivå inför Australian Open

I ett nyligen avslöjande kom John McEnroe fram och delade sin oro angående konditionsnivåerna hos legenden Novak Djokovic. John antydde att han är orolig för om Novak Djokovic verkligen är lämplig för Australian Open. Han pratade om Djokovics tidigare skador och sa att han inte är säker på om Djokovic är helt okej nu.

Även om Djokovic har haft skador tidigare så vann han ändå matcher lätt. Men McEnroe tror att detta kan innebära att Djokovic fortfarande har att göra med några hälsoproblem som kan påverka hur bra han spelar.

McEnroe nämnde också hur otroligt det är att Djokovic har vunnit Australian Open tio gånger och sa att det var något ingen förväntat sig.

“Vi vet inte om Novak är 100 procent”, sa McEnroe i ett konferenssamtal. “Uppenbarligen har han påstås ha skadats de senaste åren och vunnit evenemanget på ett smidigt sätt så … låt oss bara säga att han vet hur man hanterar det så vi får se. Uppenbarligen har han vunnit den 10 gånger. Vem hade trott att det skulle ha hänt?”

Nu är det en stor fråga om Djokovic är helt redo för turneringen. McEnroes kommentarer har fått folk att undra om Djokovic är i toppform inför de kommande matcherna.

Men när han pratade om konditionsnivåer inför Australian Open, föreslog han att han skulle vara okej precis i tid före det stora evenemanget i Melbourne.

Novak Djokovic delade en uppdatering om sin skada medan han pratade om sina chanser på AO

I intervjun kom Novak Djokovic fram och föreslog att han skulle vara okej. Han tillade vidare att det hade en inverkan på hans serve och forehand. Han är dock hoppfull om att göra en eftertrycklig comeback i Australien.

“Jag tror att jag kommer att klara mig, om jag ska vara ärlig,” sa Djokovic till media i Perth. “Du vet, det hade ganska stor inverkan, du vet, särskilt på forehanden och serven.

Således delade Novak Djokovic sin ärliga åsikt medan han pratade om sin skada. Även om det hade en inverkan på honom, hoppas han att han kommer att komma tillbaka lagom före Australian Open. Det ska inte bli intressant att se hur han presterar inför sin comeback.

RELATED ARTICLES

Mest populär