Sunday, December 10, 2023
HemSurfing"Verkligen öppen och intresserad av att prata med mig": Surflegenden Kelly Slater...

“Verkligen öppen och intresserad av att prata med mig”: Surflegenden Kelly Slater böjde sig för Venus och Serena Williams ödmjukhet vid Oscarsgalan 2022

Surfaren extraordinär Kelly Slater har styrt sporten i decennier. Slater är den enda surfaren som har vunnit World Surfing League 11 gånger. Slater har även rekordet för den yngsta och äldsta världsmästaren. Redan vid 47 slog Kelly surfare som var halva hans ålder för att ta sitt elfte världsmästerskap. Kelly har surfat professionellt i tre decennier och visar inga tecken på att sakta ner.

50-åringen deltog i Oscarsgalan 2022. Slater gick med atleterna Tony Hawk och Shaun White som presentatörer. Det var 60-årsdagen av James Bond-serien, och de presenterade en hyllning. Under en intervju med tidningen Tracks i juni avslöjade Kelly hur ödmjuk han kände sig efter att ha interagerat med tennisikoner, Serena och Venus Williams.

Kelly Slater böjde sig för Williams-systrarnas ödmjukhet

Under intervjun bad Tracks Kelly att beskriva sin upplevelse vid Oscarsgalan 2022. De frågade också hur han kände, “Blandar sig med stora namn och sådana som Serena och Venus Williams.” Surflegenden sa: “Det var faktiskt coolt. Jag tillbringade mycket tid med Serena och Venus, bland många andra människor.” Han sa också att det var en stor kväll för tennisstjärnorna.

Kelly sa att han gratulerade systrarna till deras film. “Det var riktigt coolt eftersom de var väldigt öppna och intresserade av att prata med mig”, sa Slater. “Du har gjort det så bra,” gav Venus och Serena komplimanger till Kelly. Men deras komplimang förvånade Kelly, som inte trodde att tennisikonerna skulle veta mycket om hans surfprestationer.

Om du inte märkte det så var det på Oscarsgalan igår:

🎾 Venus Williams
🎾 Serena Williams
🏄🏻 Kelly Slater
🏂 Shaun White
🛹 Tony Hawk pic.twitter.com/RO44oMfVhK

— Pablo Carrillo (@PabloCarrilloL) 29 mars 2022

“Vi är i så olika världar, och sporten som jag är i är inte så mainstream, och de har en aning om vad som händer med mig”, sa den legendariske surfaren.

Systrarna Williams deltog i Oscarsgalan 2022 på grund av filmen King Richard. “King Richard” hade sex Oscarsnomineringar, inklusive den bästa bilden. Will Smith, som spelade Richard Williams i filmen, gick därifrån med utmärkelser för bästa skådespelare. Filmen skildrade Richard Williams och hans döttrar, Venus och Serenas kamp innan de blev globala tennisikoner.

Hitta framgång vid 50

De flesta idrottare minskar gradvis i prestation när de åldras. Efter en lång period av dominans hade Kelly Slater också svårt att hitta framgång. Många tvivlade på legenden när han närmade sig 50. Kelly hanterade också flera skador och bakslag, inklusive en brist på motivation att tävla. Men 50-åringen tystade sina tvivlare 2022.

Slater vann Billabong Pro Pipeline tidigare i år och trotsade alla förväntningar. Det var hans 56:e seger i Championship Tour.

Tror du att Kelly Slater kan vinna fler titlar?

RELATED ARTICLES

Mest populär