Monday, December 4, 2023
HemTennis"Verbal övergrepp var inte värt det" - Efter enorm motreaktion från Novak...

“Verbal övergrepp var inte värt det” – Efter enorm motreaktion från Novak Djokovic-fans avslutar Martina Navratilova kontroversen med solida råd från Chris Evert

De amerikanska tennislegenderna, Martina Navratilova och Chris Evert, hyllades som en av de mest dominerande spelarna på WTA-touren. Efter att ha flyttat från banan har de två tennisstorheterna också gjort sina avtryck som de främsta kommentatorerna och analytikerna av spelet. Förutom det har Navratilova och Evert, med sin aktiva onlinenärvaro, använt sin plattform för att konversera med fansen.

Noterbart är att de tidigare tennisspelarna ofta har roat sina fans efter att ha ägnat sig åt olika skämt på sociala medier. Vid ett tillfälle nyligen var Navratilova inblandad i en verbal sammandrabbning med den serbiske tennisstjärnan, Novak Djokovics fans. Det var dock hennes nära vän, Evert som gick in i saken och övertygade Navratilova att avsluta den verbala sammandrabbningen med en massa fans.

Chris Evert övertygade Martina Navratilova att avsluta sin fejd på sociala medier

Martina Navratilova tillsammans med Rennae Stubbs, med sin aktiva onlinenärvaro, var nyligen inblandade i en fejd med Novak Djokovics fans. Den tidigare australiensiske tennisspelaren gjorde inledningsvis en vass kommentar om Djokovics racketkastningsincident. Detta ledde till en hård verbal strid mellan Stubbs och Djokovics fans.

LÄS MER- ‘För det var i New York…’- När Chris Everts pappa såg tillbaka på sin kärlekshistoria med fru Colette

Senare gick Navratilova också med i konversationen medan hon tog parti för Stubbs. Men efter tre dagar var Chris Evert tvungen att kliva in och övertyga sin vän att avsluta sin fejd med den serbiska tennisstjärnans fans. Navratilova blev senare övertygad efter att ha tagit del av Everts förslag på sociala medier.

Äntligen en förnuftsröst:), ja Chrissie- du skulle ha hanterat det mycket mer diplomatiskt än jag, som vanligt:),
Har varit upptagen med att blockera och har alltså gått vidare:),xoxo
PS – nästa gång ingripa tidigare, tack!!! 😎 https://t.co/ToLdnega9o

— Martina Navratilova (@Martina) 29 november 2022

Den före detta tjeckisk-amerikanska tennisspelaren sa: “Äntligen en förnuftsröst:), ja Chrissie – du skulle ha hanterat det mycket mer diplomatiskt än jag, som vanligt:), varit upptagen med att blockera och har alltså gått vidare:),xoxo PS – nästa gång ingripa tidigare, tack!!! ”

Jag skulle ha gjort det, men ärligt talat, det verbala övergreppet var inte värt det…😳🫣❤️ https://t.co/ZYbyduMbQU

— Chris Evert (@ChrissieEvert) 29 november 2022

Evert, med ett snabbt svar, svarade senare till Navratilova, “Jag skulle ha gjort det, men ärligt talat, det verbala övergreppet var inte värt det…”

Navratilovas tidigare kritik mot Djokovics jämförelse

Den tidigare tjeckisk-amerikanska tennisspelarens kritik av Djokovic är ett nytt ämne för fansen. Noterbart är att Navratilova tidigare slog till Djokovic när han gjorde ett uttalande. I sitt uttalande berättade den serbiske tennisspelaren om sin hårda rivalitet med Nadal.

Navratilova var dock ganska föga imponerad av Djokovics uttalande när hon ytterligare ropade på honom. I sitt svar nämnde Navratilova rekordet för duon som spelade mest mot varandra. Rekordet Djokovic pratade om hölls faktiskt mellan två WTA-rivaler, Evert och Navratilova. Som ett resultat påminde Navratilova Djokovic om de 80 matcher hon spelade mot sin rival på banan.

RELATED ARTICLES

Mest populär