Wednesday, February 28, 2024
HemTennisVenus Williams nyfunna NFL-passion inspirerar Ciara att släppa ett stärkande budskap

Venus Williams nyfunna NFL-passion inspirerar Ciara att släppa ett stärkande budskap

Venus Williams har länge etablerat sig som en hushållsfigur på dambanan. Samtidigt som den samlade sju singlar i Grand Slam-titlar och nådde nummer ett, har den amerikanska tennisikonen levererat några fascinerande prestationer. Den 43-åriga spelarens skicklighet sträcker sig dock utanför racketsportens sfärer, eftersom hon nyligen blev böjd för ett annorlunda spel, fotboll.

Den 7-faldiga singelmästaren i Grand Slam, som är känd för att inspirera unga atletiska talanger, tog nyligen på sig fotbollstränarhatten “för att hjälpa flickornas självförtroende och självförtroende”. Denver Broncos quarterback Russell Wilsons fru, Ciara, reagerade på sin nya satsning i en annan sport, och hyllade nyligen Williams.

Russell Wilsons fru hyllar Venus Williams när hon tar på sig fotbollstränarhatten

När den senaste upplagan av Super Bowl nästan är igång, deltog nyligen den amerikanska tennisikonen i Doves nya initiativ, #KEEPHERCONFIDENT. I sina senaste Instagram-berättelser öppnade Venus Williams upp om hur hon kom på en “spelplan” när hon tog på sig tränaruppgifter för unga kvinnliga idrottare. Medan WTA-superstjärnan delade ett videoklipp från marken och taggade Russell Wilsons fru Ciara, sa WTA-superstjärnan: “Kommer med vår spelplan! Vi döpte en pjäs till “One-Two Step” @ciara”

Genom att notera sin förmåga att träna fotboll kunde den amerikanska sångerskan hålla sig tillbaka från att berömma Willimas. Hon delade vidare inlägget på sin Instagram-berättelse med texten “Så söt! Jag älskar det här! Coach @venuswilliams #GirlPower”. När hon deltog i detta ädla initiativ motiverade den sjufaldiga singelmästaren i Grand Slam också de unga deltagarna, vilket framgår av ett videoklipp där de blev “hajpade inför det stora spelet”. Williams lade också till bildtexterna, “Bli hyped för det stora spelet!” och “Go Team!”

Efter sin nya insats i ett helt olikt spel avslöjade den 43-åriga spelaren att hon var ganska “exalterad” över att delta i detta initiativ “för att hjälpa flickornas självförtroende och självförtroende”. Hon sa: “Jag är glad över att arbeta med Dove på det här initiativet för att hjälpa flickors självförtroende och självförtroende, främja en positiv miljö och flytta konversationen från utseende till förmåga.”

LÄS MER- Tennisskönhet Paula Badosas djärva och modiga foto gnistor fräsande reaktioner från pojkvän, Coco Gauff och Aryna Sabalenka

Vad tycker du om att den legendariska amerikanska tennisspelaren tog sig an fotbollstränaren när hon deltog i initiativet för unga kvinnliga idrottare? Låt oss veta i kommentarsfältet.

Inlägget Venus Williams nyfunna NFL-passion inspirerar Ciara att släppa ett stärkande meddelande dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär