Monday, December 4, 2023
HemeSportsVenom röstskådespelare retar potentiellt en massiv Spider-Man 2-nyhet för PlayStation 5 Fandom

Venom röstskådespelare retar potentiellt en massiv Spider-Man 2-nyhet för PlayStation 5 Fandom

Röstskådespelare för karaktären Venom i den efterlängtade Marvels Spider-Man 2-version har potentiellt retat något på sociala medier. Även om det inte direkt antyder något specifikt, finns det små chanser för en stråle av hopp.

Enkelt uttryckt kan en massiv nyhet om Marvels Spider-Man 2-spel vara på väg, mycket snart. Det är åtminstone vad den nyligen publicerade tweeten av den hyllade röstskådespelaren har föreslagit.

Skådespelaren Tony Todd kan just ha retat en stor Marvels Spider-Man 2-uppdatering

För de som inte är medvetna är Tony Todd mest känd för sina roller i skräckfilmer. Han har spelat den ikoniska Candyman i de tidigare filmerna i den klassiska skräckserien. Dessutom hade han också en cameo i förra årets Candyman-reboot.

Tidigare i år avslöjades det att Mr. Todd kommer att porträttera den populära Marvel-antihjälten Venom i den kommande PS5-exklusiva Marvel’s Spider-Man 2. Hans IMDb-profil visar tydligt hans engagemang i projektet. Så det är redan en bekräftad detalj.

Och nu kan Tony Todd ha retat ytterligare en stor uppdatering om Spider-Man 2. Nyligen postade han en tweeta medan du skriver detta: “Stora kreativa nyheter, släpps imorgon. Håll utkik!!!”

Stora kreativa nyheter, släpps imorgon. Håll utkik!!!

— Tony Todd (@TonyTodd54) 28 november 2022

DYK DYPARE

Han avslöjade inte exakt vilken typ av nyheter fans kan förvänta sig imorgon, vilket är den 29 november 2022. Men med tanke på hans engagemang i ett spel som PlayStation 5 exklusiva Spider-Man 2, kan man spekulera i att något stort är på väg för inbitna franchiseälskare. Och vad kan vara bättre än att få något på den efterlängtade uppföljaren!

Marvel’s Spider-Man 2 är för närvarande under utveckling på Insomniac Games. Studion har tidigare arbetat på sin populära föregångare som släpptes för fyra år sedan 2018. Därefter togs även en spin-off igång av utvecklaren, med Miles Morales. Förutom de webbkrypande karaktärerna arbetar studion också med ett annat Marvel-superhjälteprojekt, Wolverine.

För nu kommer alla fans att hålla tummarna tills Tony Todd så småningom kommer ut med den “stora nyheten”, enligt hans tweet. Vad är dina förutsägelser om den här situationen? Kommer det att finnas goda nyheter för spelfantaster? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär