Friday, December 8, 2023
HemBoxing"Vem vet? YouTubers Coming Up”: Jermall Charlo avslöjar sina nyårsplaner inför...

“Vem vet? YouTubers Coming Up”: Jermall Charlo avslöjar sina nyårsplaner inför Jose Benavidez-kampen

Fastän Jermall Charlo är ännu inte återvända till ringen efter en uppsägning på över två år, han har redan planer för 2024. Titelinnehavaren i WBC mellanvikt, som skulle klara sig mot Jose Benavidez Jr. den 25 november känner han att han behöver vara mer aktiv. Som ett resultat har han redan flera slagsmål på huvudet. Även om det återstår att se hur Jermall kommer att prestera mot Benavidez Jr. sedan hans senaste titelförsvar mot Juan Macias Montiel 2021, så vill 33-åringen backa mot rygg mot boxare som har förblivit mycket aktiva.

På den noten, i den senaste intervjun med Fight Hub TV, förutom att öppna upp om Benavidez-kampen, avslöjade Charlo sitt nyårslöfte. Enligt hans uttalande, förutom “de stora slagsmålen”, är han öppen för att möta YouTubers i ringen.

Vinnare av David Benavidez vs. Demetrius Andrade, Canelo Alvarez, YouTubers (Jake Paul?): Jermall Charlo ger en träfflista

Efter en lång uppsägning planerar Charlo att slåss åtminstone tre gånger under 2024. Enligt hans åsikt är vinnaren av David Benavidez mot. Demetrius Andrade och Canelo Alvarez, som precis slog sin tvillingbror som misslyckades med att imponera på Eddie Hearn, är de två stora slagsmålen som ‘Hit Man’ för närvarande kan tänka på. Dessutom, även om han inte nämnde ett specifikt namn, visade han sitt intresse för YouTubers. Vid detta, givet Jake Pauls CV kan man anta att Charlo har ögonen på “The Problem Child”.

“Jag vill bli mycket mer aktiv nästa år. Kanske ta två till tre slagsmål. Senast nästa år, få igång mitt grundarbete igen. Stanna på gymmet och håll dig fokuserad”, sa Charlo. “Förhoppningsvis kan jag landa en av de där stora slagsmålen som ni vill se. Kanske vinnaren av huvudeventet (Benavidez vs Andrade), eller kanske Canelo, du vet. Vem vet? YouTubers kommer upp. Vad som helst. Jag bryr mig inte. Jag vill bara kämpa, tillade han.

Medan Charlo planerar att ha tre matcher 2024, återstår hans första den kommande matchen mot Jose Benavidez. I detta sammanhang är det värt att nämna att Jermall nyligen förklarade att Jose-kampen var personlig för honom.

Jermall planerar att KO Benavidez “kallt”

Nyligen förlöjligade Jose Benavidez Jermalls psykiska problem på grund av vilka han var inaktiv. Som ett resultat, sårad av Benavidez ord, vill Charlo lära den förra en läxa. Enligt hans åsikt, medan Jose “förstärker kampen”, har han tagit detsamma på allvar och personligen. “Benavidez är bara en av de killarna som måste göra sig ett namn. Naturligtvis skulle det vara det bästa du kan göra att prata skit med mig eftersom du bara förstärker kampen”, sa Charlo.

“Jag menar, jag antar att han försöker sälja kampen, men jag tar det personligt och jag tar det på allvar. Jag tar inte lätt på hans ord, tillade han. I detta sammanhang avslöjade 33-åringen att om han slog Jose “spola” skulle han “slå ut honom kallt”. Med det sagt, hur exalterad är du inför kampen? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär