Friday, February 3, 2023
HemBoxing"Vem som helst som skulle ha gjort som skulle ha dött omedelbart":...

“Vem som helst som skulle ha gjort som skulle ha dött omedelbart”: Teofimo Lopez gör ett hjärtskärande erkännande

Den tidigare enhetliga lättviktsvärldsmästaren Teofimo Lopez strulade sig uppåt i boxningsvärlden. Han led dock sitt första och enda nederlag fram till nu förra året, då han slogs mot den australiensiske boxaren George Kambosos Jr. Men det hade förekommit spekulationer om att något hände under kampen, vilket ledde till att Lopez förlorade.

Teofimo Lopez dök nyligen upp på MMAFightingonSBN, där han diskuterade sin sammandrabbning med George Kambosos Jr. Han avslöjade att han hade luft i nacken, vilket gick vidare genom hans hjärta, vilket påverkade hans prestation.

Lopez sa: “Men jag måste påminna alla om att detta faktiskt hände efter invägningarna. Jag gick och åt på en italiensk restaurang. Jag vill inte nämna namnet för du vet. Men för det är precis den jag är. Jag tror att det bara var en sås efter att ha gått ner i vikt och minskat så mycket, jag var bara så uttorkad att jag inte hade något magnesium i mig, jag hade inget D-vitamin i mig.”

Lopez tillade vidare att han försökte återfukta sin kropp, men det var inte tillräckligt eftersom han hade gått ner i vikt. Ändå ser han nu fram emot en intressant batalj i helgen.

Teofimo Lopez återvänder till ringen i helgen

Sedan hans nederlag mot Kambosos Jr. kommer Lopez att slåss för andra gången. Han höll IBF lättviktsmästerskapet efter att ha besegrat Richard Commey. Därefter vann han WBA- och WBA-bältet genom att besegra den ukrainska boxaren Vasyl Lomachenko. Men 2021 besegrades han av Kambosos Jr. och tappade varje bälte.

‘The Takeover’ besegrade Pedro Campa i sin senaste tävling. Nu kommer han att ses mot Sandor Martin den 10 december. Kampen kommer att äga rum i boxningens Mecka, Madison Square Garden i New York City. Där vann han sitt första världsmästerskap, och han hoppas kunna överträffa sina kommande motståndare här.

Tydligen var det meningen att Lopez skulle låsa horn med Jose Pedraza. Martin kom dock som ersättare för Pedraza då den sistnämnde drog sig ur matchen. Den spanska boxaren har ett fantastiskt rekord på 40-2-0 och kan bli en tuff utmaning för Lopez. Men bara tiden kommer att utvisa hur den här kampen blir.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär