Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Vem slåss han": Fans visar upphetsning för mysteriemotståndare när rapporter hävdar att...

“Vem slåss han”: Fans visar upphetsning för mysteriemotståndare när rapporter hävdar att Gervonta Davis skulle rubriken PBC:s första Amazon Prime Video PPV i mars

I en överraskande vändning skiftar boxningens landskap som Gervonta ‘Tank’ Davis rustar för ett banbrytande evenemang. mars 2024 markerar ett avgörande ögonblick. PBC:er första pay-per-view på Amazon Prime-video presenterar honom. Men intrigen ligger inte bara i plattformsväxeln. Det är mysteriet som höljer hans motståndare som rör om i grytan.

Amerikas favoritvideo idag

Detta skifte, meddelat av Michael Benson citerar Mike Coppinger, är mer än en sändningsförändring. Det är en potentiell omformning av boxningens PPV-dynamik. Davis, med en 29-0 knockoutrik rekord, står inför en icke namngiven

Är Gervonta Davis till Prime detsamma som Floyd till Showtime?

I hjärtat av boxningsgemenskapens nuvarande diskurs, Michael Bensons tweet, som citerar Mike Coppinger, en ESPN Boxing insider sätter scenen: “Gervonta Davis skulle enligt uppgift kunna rubriken PBC:s första Amazon Prime Video PPV i mars.” Bara detta tillkännagivande har väckt en uppsjö av reaktioner, var och en unik i sin förväntan och sitt perspektiv.

För det första drar ett fan en parallell mellan Davis övergång till Prime och Floyd Mayweathers ikoniska övergång till Showtime. Denna jämförelse antyder en monumental inverkan på plattformens boxningsinnehåll.

En annan reaktion speglar en utbredd nyfikenhet och ställer den avgörande frågan i allas sinne: vem är Davis motståndare?

Samtidigt vädjar ett fan om nytt blod i ringen och uttrycker ett tydligt ointresse för en revansch med Isaac ‘Pitbull’ Cruz. Denna känsla återspeglar en önskan bland fansen om fräscha och övertygande matcher, snarare än att återbesöka tidigare matcher.

Å andra sidan föreslår ett fan en drömkamp – Shakur Stevenson mot Gervonta Davis.

Slutligen, en annan person kastar ett annat namn i mixen, hoppas på Frank Martin att vara Davis motståndare. Detta förslag lägger till det mångsidiga utbudet av möjligheter som fansen överväger, vilket indikerar det stora intresset för att se olika stilar och talanger stöta mot Davis.

En revansch på gång

Den fängslande rivaliteten mellan Isaac Cruz och Gervonta Davis går tillbaka till deras sammandrabbning 2012, en match som trotsade förväntningarna. I det ikoniska Staples Center klev Cruz in som en sen ersättare och utmanade Davis, en stjärna under Floyd Mayweathers ledning, känd för sin knockout-förmåga. Deras möte förvandlades till en ansträngande strid i 12 omgångar, långt ifrån den förutspådda lätta vinsten för Davis. Till slut tog Davis ett enhälligt beslut, men kampens närhet avslöjade intensiteten i deras matchup.

Nyligen återupptog denna rivalitet, Davis tog till Instagram med en hånfull kommentar, som antydde att hans seger var enkel trots att han bara använde “en hand”. Denna bryggspänning antyder en efterlängtad revansch, där båda kämparna kommer att försöka lösa sina oavslutade affärer

Blir det en ny utmanare eller en förnyad rivalitet med Isaac Cruz? Svaret ligger strax över horisonten. Vad är dina tankar? Vem tror du skulle vara den perfekta motståndaren för Gervonta Davis i detta landmärkeevenemang?

RELATED ARTICLES

Mest populär