Friday, December 1, 2023
HemWrestling"Vem skulle göra detta mot sina barn?": Hulk Hogan blev förvånad över...

“Vem skulle göra detta mot sina barn?”: Hulk Hogan blev förvånad över anklagelserna om att hans ökända S*x-tape var ett publicitetsstunt 2012

När 2012 kom förändrades livet upp och ner för Hulk Hogan. Han blev separerad från sin första fru Linda Claridge 2008 och fyra år senare var han återigen en pratstund på grund av ett läckt band som han hävdade invaderade hans integritet.

2012 dök ett band med Hogan och Heather Clem, den främmande frun till radiopersonligheten Bubba the Love Sponge, upp på nätet. Men en gång gav The Hulkster sina åsikter om huruvida bandet var ett knep eller en handling när han blev tillfrågad.

Hulk Hogan dök upp i Sway’s Universe-podcast i oktober 2012. Där försökte han förklara om detta var ett knep eller en handling när programledaren frågade honom om det. Tyvärr var frågan svår att svara på. När han gick igenom den här perioden trodde han att Bubba invaderade hans privatliv.

Hulkster sa: “Jag vet inte vem som skulle göra detta mot sina barn. Jag vet inte vem som kommer att göra detta mot sin nya fru för jag har redan förlorat allt en gång. Jag har aldrig haft någon som verkligen har älskat mig och varit kär i mig.

Hogan tillade, “Jag vet inte varför du kastar bort det och i slutet av dagen erbjuder människor som vivid och olika företag dig en öppen checkbok för vilken summa pengar du vill skriva, varför om detta var planen, varför skulle vi inte tjäna pengar eller varför går vi inte med det här. Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den frågan förutom att se vad som händer.”

“Och jag menar att jag inte vet vad mer jag ska säga. Jag skulle inte veta hur jag skulle svara på det eftersom jag inte skulle vilja göra det mot mig själv eller någon annan eller mina barn och jag menar varför skulle du göra det?” sa han vidare.

DYK DYPARE

Hogan lämnade in en stämningsansökan mot Clem och Bubba för intrång i privatlivet och vann en förlikning. WWE Hall of Famer stämde senare framgångsrikt Gawker för förtal, förlust av integritet och känslomässig smärta och domstolen tilldelade honom 110 miljoner dollar.

Laila Ali räddade en gång livet på Hulk Hogan

Efter Hogans skilsmässa var han inne i en mörkare period och hade tänkt göra slut på sitt liv. Saker och ting gick inte bra och Hulkster blev bara belastad av stress varje dag. Lyckligtvis fick ett samtal från Muhammad Alis dotter, Laila Ali, honom ur sin mörkare tid.

Sports Illustrated rapporterade en gång en artikel om Hulk Hogans galna berättelser från verkligheten. I det de skrev, “Per Hogans egna ord som han sa under en intervju som sändes i Today-programmet, var det Ali som talade Hogan från att begå självmord under vad som var en mörk del av Hogans liv.”

Inte ens Ali var överraskad när hon hörde detta. Enligt henne hade hon precis ringt Hogan för att kolla efter honom. Ett samtal från Laila Ali förändrade dock helt Hogans tankesätt och han började få tillbaka saker.

RELATED ARTICLES

Mest populär