Saturday, January 28, 2023
HemNFL"Vem säger att Tommy kommer till Fox direkt?": Sean Payton tipsar om...

“Vem säger att Tommy kommer till Fox direkt?”: Sean Payton tipsar om en titt på Tom Bradys NFL framtid

Tom Brady fortsätter att förvirra NFL-världen om sin framtid. Förra året i februari tillkännagav den sjufaldige Super Bowl-mästaren att han gick i pension bara för att ändra sig 40 dagar senare. Och nu när hans Tampa Bay Buccaneers är tillbaka över 0,500 den här säsongen med en vintage TB12 comeback-enhet, har Brady hittat en anledning att fortsätta. Vän och expert, Sean Payton håller med.

Förre New Orleans Saints-huvudtränaren och Super Bowl-vinnaren Sean Payton har anslutit sig till en lång rad fotbollsexperter som tror att Tom Brady inte hänger upp sina klossar när som helst snart. Brady har ett kontrakt med Fox Sports efter pensioneringen på plats och väntar på honom. Men precis som Eli Manning tidigare, ger Sean Payton inte detta alltför mycket av en chans med tanke på att TB12 fortfarande driver comeback på 45.

DYK DYPARE

Sean Payton gick med Tom Brady, Jim Gray och Larry Fitzgerald i det senaste avsnittet av Let’s Go Podcast. När han fick frågan om Bradys framtid och om Payton någonsin skulle slå sig ihop med honom, sa Sean: “Vem säger att Tommy kommer till Fox direkt? Jag vet att det här är hans podcast. Men vi vill helt klart inte få ett annat lag i trubbel.” Brady och Co. slog Saints med 17-16 på MNF.

Sean Payton kan återvända för en comeback med Tom Brady som sin QB

Efter att ha vunnit Super Bowl med Drew Brees och New Orleans Saints blev Sean Payton en av de mest eftertraktade offensiva hjärnorna i ligan. Miami Dolphins försökte slå ihop honom med Tom Brady i år under lågsäsongen efter att Payton lämnade Saints efter 16 år i New Orleans. Payton njuter för närvarande av sin roll som analytiker på Fox Sports. Men han längtar efter att återvända till sidlinjen.

“Jag vet att jag vill träna igen och det har egentligen inte varit någon hemlighet. Jag tror förr än senare, sa Payton om att han återvände som tränare. Tom Brady är inne på det sista året av sitt kontrakt med Tampa Bay Buccaneers och den femfaldiga Super Bowl MVP förkastade inte tanken på att gå med Payton i hans nästa franchise. “Man vet aldrig hur framtiden ser ut,” sa TB12.

Det finns flera franchisetagare i ligan som för närvarande letar efter en vinnande QB-HC-duo. Denver Broncos är en trolig destination för Brady och Payton efter den fruktansvärda säsongen som Russell Wilson och Nathaniel Hackett har för närvarande. Det är dock för nästa år och Tom Brady har huvudet nere för San Francisco 49ers för nu.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär