Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingVem är Regis Prograis fru, Raquel Prograis? Är hon en modell?...

Vem är Regis Prograis fru, Raquel Prograis? Är hon en modell? Sociala medier, etnicitet och andra detaljer

Devin Haney och Tydligen Prograis är redo att ta emot betydande pengar i en av de viktigaste matcherna i sina karriärer när de förbereder sig för att möta en mycket efterlängtad match denna lördag. Haney, som kommer från Bay Area, siktar på att säkra en världsmästarstatus i två vikter i den kommande uppgörelsen som är planerad att utspela sig i Chase Center i San Francisco, Kalifornien.

Amerikas favoritvideo idag

Prograis har en väl säkrad lagsida på sin sida. Men den mest betydelsefulla personen på hans sida är fortfarande hans fru, Raquel Prograis, som har stått vid hans sida i vått och torrt som utlovat i hennes löften. Låt oss dyka in i hur de träffades och hur hennes närvaro har hjälpt boxaren.

Vem är Raquel Prograis? Modellkarriär, sociala medier och mer

Raquel, förutom att vara gift med ‘Rougarou’, får också sin berömmelse från att vara en brasiliansk-amerikansk YouTuber. Men hennes framträdande plats ökade verkligen avsevärt efter hennes äktenskap med boxaren. Hon kommer ursprungligen från Rio de Janeiro och har för närvarande över 5 000 följare på sitt Instagram-konto. Här delar hon modellfoton och glimtar av sitt liv med superlättviktsmästaren och deras tre barn.

Dessutom driver Raquel sin egen YouTube-kanal, “Raquels Mini Luxury”, med vloggar som har fått en publik på över 1 000 prenumeranter. Även om det är i de tidiga stadierna av sin YouTube-resa är det uppenbart att hon effektivt bygger upp sin närvaro på nätet.

Under en presskonferens innan hans kamp med Juan Heraldez 2020 gav Prograis fansen en inblick i hans gifta liv. “Min fru är riktigt bra. Hon sköter hushållet och sånt där”, sa Prograis. De två har haft turen att ha hittat varandra. Båda kan ofta ses stötta den andra, vare sig det är ett kommande bråk eller en förlossningssession.

Hur träffades Regis och Raquel Prograis? Hur länge har de dejtat och när gifte de sig?

Regis och Raquel korsades först genom en gemensam klient. Vem skulle ha gissat att det så småningom skulle leda till deras äktenskap i december 2012? Deras närvaro på sociala medier återspeglar en nära och tillgiven relation. De två drar sig knappt för att uttrycka beundran för varandra. Trots den ursprungliga språkbarriären, Regis talar inte portugisiska och Raquel inte flytande engelska, var deras koppling stark genom alla tester.

raquel pro

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Raquel Prograis (@raquelprograis)

Raquels moster underlättade portugisiska lektioner för Regis. Han var mer än villig att ägna tid åt att lära sig språket under sin pendling till och från träningspass, med hjälp av en CD-spelare i sin lastbil. Denna samordnade insats visade sig i slutändan framgångsrik. Raquel har till och med påverkat Regis träning. Hur? I en intervju med Helwani avslöjade Prograis att de ofta besöker hennes hemland för olika ändamål. Tack vare dessa resor har Regis haft möjlighet att träna med kända MMA-figurer. I diskussionen berättade han om att han under sina besök i Brasilien engagerade sig i träningspass med kända namn som Jose Aldo och Pedro Rizzo.

Hur många barn har de?

Regis och Raquel har en söt familj på tre barn, bestående av två döttrar och en son. Deras son, Ray, nu 10 år gammal, föddes den 20 oktober 2013, och deras dotter, Khalessi, nu 7 år gammal, gick med i familjen den 10 augusti 2016. I en video som boxaren delade i november 2020, fångade det speciella och unika ögonblicket då Raquel födde sitt tredje barn i en pool. Bebisen ska vara 3 år nu.

Prograis hamnade tyvärr mitt i en match då han väntade sitt tredje barn. Han hade dock sina prioriteringar fastställda. Faktum är att han var lika mån om att nå sin fru i tid för att vara närvarande när hon gick igenom förlossningens kamp. “Men om hon inte har fått barnet ännu, måste jag komma härifrån bara för att fånga barnets födelse. Allt beror på. Men jag tror att hon kommer att få barnet innan kampen. Så om hon får barnet innan kampen kommer hon att vara hemma och hon mår bra.” sa Prograis då.

Prograis kärleksfulla förhållande fritt från skandaler eller kontroverser är ett bevis på deras engagemang för varandra. Deras förhållande har bestått tidens tand och fansen svimmar ofta över deras hälsosamma kemi. Vad tycker du om de två lovebirds?

RELATED ARTICLES

Mest populär