Saturday, December 2, 2023
HemF1"Vem är mannen och vem är frun!": Älskarens gräl med Red Bull-kollegan...

“Vem är mannen och vem är frun!”: Älskarens gräl med Red Bull-kollegan får Max Verstappen att öppna sig för udda “äktenskap”

Formel 1 är den ultimata lagsporten. Och relationen mellan en förare och hans tävlingsingenjör är en av yttersta vikt. Men hur ska kemin vara mellan de två? Vänlig? Eller strikt professionell? Nåväl, Max Verstappen och hans ingenjör tar tydligen det till en helt ny nivå!

Max Verstappen har vridit på sig ända sedan han gick med i Formel 1. Men sedan 2021 har han varit på humör att dominera. Med det sagt, medan han har lagt i knasande varv på banan, har det mesta av hans operation orkestrerats bakom kulisserna av en man, hans tävlingsingenjör, Gianpiero Lambiase.

Medan han pratade med RacingNews365.com, öppnade Verstappen upp om sitt förhållande med Lambiase. På frågan om de är mer som bröder än kollegor, sa han: “Förmodligen mer som ett äktenskap. Ibland (vi) skriker och skriker lite på varandra, (men) det är bra. Vi måste bara bestämma vem som är mannen och vem som är frun!”

Max Verstappen är utan tvekan en polariserande figur i Formel 1-hagen. Naturligtvis skulle du anta att hans brännbara temperament inte skulle garantera att han hade många vänner i hagen. Men tillsammans med Lambiase delar Verstappen ett exceptionellt band med en annan paddockbesökare.

Max Verstappen delar med sig av visdomsord som han en gång gav Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo är hemma igen! F1 är inte alltid en saga, men ibland levererar den. Efter en hetsig period på mittfältet är Ricciardo till synes tillbaka där han alltid hört hemma, om än i en reservförarroll. Men när han först bestämde sig för att lämna Red Bull, hade hans dåvarande lagkamrat Verstappen några visdomsord för Honey Badger.

På tal om Ricciardos utträde från den Milton-Keynes-baserade outfiten, sa 2x världsmästaren till Formule1.nl, “Det hade varit bättre för Daniel om han hade stannat längre på Red Bull vid den tiden.”

Han fortsatte sedan med att avslöja vad han berättade för australiensaren om dess efterdyningar.

“Jag pratade med honom om det. Det handlar också om att känna sig bekväm någonstans. Det var inte längre fallet vid ett tillfälle.”

Nu när Ricciardo är tillbaka på Red Bull, kommer han någonsin att kunna vara tillbaka i tävlingen om den eftertraktade F1-tävlingsplatsen?

RELATED ARTICLES

Mest populär