Saturday, December 9, 2023
HemNFLVem är Keeta Vaccaro? 5 fantastiska fakta om Cheetah Tyreek Hills...

Vem är Keeta Vaccaro? 5 fantastiska fakta om Cheetah Tyreek Hills fru som du behöver veta

Miami Dolphins-stjärnan Tyreek Hill fick officiellt ytterligare en ring den här säsongen. NFL Week 10 är igång, och för vissa lag är det en Bye Week. Men under Fins’ Bye Week använde Hill denna tid för att skapa ett livstidsögonblick för sig själv.

Den här breda mottagaren som blev specialist för Fins, bygger en stark anledning att bli nästa MVP, eftersom han är på väg att slå NFL-rekordet för singelsäsongen för att ta emot yards. Calvin Johnson hade ett rekord på 1 964 2012, och Hill har hittills 1 076 yards till sitt namn. Innan nästa match med Las Vegas Raiders, har utan tvekan NFL:s snabbaste man gjort en paus för att överväga sina bröllopsklockor.

Vem är Tyreek Hills fru Keeta Vaccaro?

Enligt en rapport gifte sig Dolphins wide receiver Tyreek Hill med sin långvariga fästmö Keeta Vaccaro den 8 november. Hill bad om Vaccaros hand för äktenskap den 4 juli 2021, och de gifte sig officiellt med varandra enligt domstolshandlingarna. De två gjorde dock sitt förhållande officiellt 2020, när Hill publicerade en bild på dem på sin Instagram.

Vaccaro, född den 14 februari 1996, är en modell och affärskvinna. Efter att ha gått på Brownwood High School började hon med fysioterapi för sin examen vid University of Miami. Senare flyttade hon till University of Texas och tog sin examen i entreprenörskap och marknadsföring.

Tidigare Tennessee Titans och New Orleans Saints-spelare går i pension för att starta en esportsorganisation

Förutom allt detta finns det fem andra intressanta fakta om Tyreek Hills fru, Keeta Vaccaro, som du inte bör missa. Den ena är relaterad till hennes familjs koppling till fotboll, även före Hills inträde i NFL.

De fem fantastiska fakta om Tyreek Hills fru!

Tyreek Hills partner Keeta Vaccaro är en modell och påverkar sociala medier. Hon är medgrundare av “1996: The Label”, tillsammans med sin bästa vän Abby Adams. Dessutom är Vaccaro också VD för ett modeföretag som heter Misurare. Inte bara detta, hon lägger till mer till sin karriärprofil genom att bli en licensierad fastighetsmäklare och säljare på Coldwell Banker Estate. Med 47 000 Instagram-följare är Vaccaro ett populärt fitnessfreak, som kommer med en familjebakgrund av fotbollsspelare.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Keeta Vaccaro (@keeta_vaccaro)

Hennes bröder Kenny Vaccaro och Kevin Vaccaro är före detta fotbollsspelare. Kenny var en säkerhet på New Orleans Saints och Tennessee Titans, medan Kevin spelade med University of Texans i samma position som sin bror. Keeta är själv förtjust i att spela basket. Förutom detta finns Tyreek Hill och hans kärlek Keeta Vaccaro på deras YouTube-kanal, som heter Keeta and Cheetah. I den här kanalen gör paret vloggar om sina liv och tar sig an flera utmaningar tillsammans. Dessutom, i en av sina shower, avslöjade duon också sitt nyköpta hus tillsammans, för sina fans.

Nu när de är gifta kommer de två sannolikt att tillbringa tid tillsammans under Bye Week.

RELATED ARTICLES

Mest populär