Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingVem är John Ryders flickvän och har de barn?

Vem är John Ryders flickvän och har de barn?

Jaime Munguia har slutat John Ryder på ett spektakulärt sätt för att vinna WBC Silver Super-Mellanviktstiteln. Munguia gjorde en framgångsrik comeback till ringen efter hans senaste möte med Sergiy Derevyanchenko, och säkrade en nionde omgången TKO. Samtidigt har Ryder drabbats av två back-to-back förluster i händerna på mexikanska boxare. Hans tidigare nederlag kom mot Canelo Alvarez i maj föregående år. Icke desto mindre, när huvudevenemanget närmar sig sitt slut, kommer de två kämparna att försöka tillbringa lite tid med sin familj och nära och kära efter mödan i ett rigoröst kampläger.

Även om inte mycket är känt om Munguia, är Ryder, även om han är diskret, djupt tillgiven mot sin partner och sina barn. Så vem är den mystiska damen och vad vet vi om deras förhållande?

John Ryder och hans familj på fyra

Ryder har försökt att hålla sitt personliga liv så privat som möjligt, särskilt hans äktenskap, som har bestått under en betydande period. På sociala medier använder boxaren ofta den tillgivna termen “Nancy Bizzle” för att referera till sin partner. Ryders och Nancys civilstånd är fortfarande oupplyst, men de har varit i ett förhållande under en längre period. Det beräknas ha sträckt sig över minst 15 år.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av John Ryder (@_john_ryder_)

Paret har hållit sin relation relativt privat med enstaka glimtar som delas på sociala medier. Paret har välsignats med två barn. Nancy födde deras första barn, en dotter som heter Heidi, för över åtta år sedan. Därefter, fem år senare, välkomnade de sitt andra barn, en son som heter Brody, som för närvarande är fyra år gammal.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av John Ryder (@_john_ryder_)

John Ryder lägger ofta upp bilder på sig själv och sina barn på sin Instagram-profil, vilket illustrerar att när han är borta från boxningsträning och inte på lägret, värdesätter han och omhuldar värdefulla stunder med sin familj. Låt oss nu ta en titt på hans ekonomiska vinster i ringen innan han går mot Munguia.

John Ryders nettovärde

Den skicklige brittiske boxaren John Ryder, nu 34, gick in på boxningsscenen 2010. Sedan dess har han stadigt byggt upp ett rykte för sig själv. Han demonstrerar sin skicklighet i ringen och har uppnått anmärkningsvärda segrar. Några inkluderar WBO:s interimsmästerskap i supermellanvikt 2022 och WBA:s interimstitel i supermellanvikt 2019.

Läs mer: Jaime Munguia vs John Ryder: Who Is Better Fighter i boxningsrekord och kroppsstorlek?

Även om Ryder inte uppnått hushållens erkännande i boxningsvärlden, har Ryder nått betydande ekonomisk framgång, med ett rapporterat nettovärde på mellan 1 miljon dollar och 5 miljoner dollar i januari 2024. Hans karriärinkomster har upplevt en betydande ökning, särskilt på grund av den senaste tidens högprofilerade slagsmål, vilket bidrar till hans anmärkningsvärda ekonomiska ställning.

Vad tycker du om Ryders beslut att inte dela för mycket om hans personliga liv? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget Vem är John Ryders flickvän och har de barn? dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär