Sunday, December 10, 2023
HemWrestling"Vem är dessa två?": Ex-WWE-stjärnan och hans fru försöker använda bengalernas inflytande...

“Vem är dessa två?”: Ex-WWE-stjärnan och hans fru försöker använda bengalernas inflytande mot Kansas City men NFL World kommer inte att ha det

En av de stora NFL-matcherna denna helg på lördag kommer att vara mellan Cincinnati Bengals och Kansas City Chiefs. Men denna speciella NFL-krock har intresset av ett par före detta WWE-superstjärnor.

Cincinnati Bengals Twitter-handtag delade en video som inkluderade AEW-brottaren Jon Moxley och hans fru Renee Paquette. Paret delade nyheten om att vara närvarande vid Cincinnati Bengals vs Kansas City Chiefs i helgen.

Paquette i videon sa: “Hej Bengals fans! Låter dig veta att jag och Jon kommer att vara djungelns härskare i helgen. Vi ses där. Ta den där Kansas City.” Dessutom välkomnade bengalernas Twitter-sida dem genom att skriva, “Renee Paquette och Jon Moxley är veckans härskare över djungeln!”

Anledningen till att de kommer att dyka upp på NFL-matchen är att Mox är född och uppvuxen i Cincinnati, Ohio. Dessutom, från och med oktober i år, har Paquette en helhet serier heter Renée All Dey med Cincinnati Bengals. De släppte det första avsnittet av densamma för några veckor sedan. Moxley är för närvarande på en paus från brottningen efter att ha förlorat AEW-titeln till MJF. Ingen vet när han kommer tillbaka till in-ring action.

Ändå kommer den kommande helgen att bli en spektakulär helg för Bengals fans eftersom de kommer att ha ett stort stöd för laget. Alla är glada över att de ska dyka upp på stadion efter att flera AEW-brottare har gjort sin närvaro märkbar på NFL-matcher.

Fans trollar ex-WWE och nuvarande AEW-stjärnan Jon Moxley för att ha gjort ett seriöst ansikte i Cincinnati Bengals video

Fansen är entusiastiska över nyheten om Paquette och Moxley som dyker upp i matchen mellan Cincinnati Bengals och Kansas City Chiefs. Men i videon ser Moxley inte upphetsad ut och gjorde ett allvarligt ansikte. Därför delade fansen några roliga kommentarer om detsamma.

DYK DYPARE

Mox har ett seriöst ansikte!

Moxleys uttryck 🤣

— Mac (@WhatMacIsCookin) 30 november 2022

Jon verkar inte ha någon aning om vad som händer i helgen. Tack Renee för att du tog med dig energin

— Tony Wenclewicz (@TonyWenclewicz) 29 november 2022

Mox ser ut som om han har blivit tillfångatagen

— razr || 🣣9-2 SKOL🟡 (@CC_Razer) 30 november 2022

Jon är som om jag inte anmälde mig till det här

— Travi A (@Tzgrey77) 30 november 2022

Vad händer med Mox ögon?

— Yay en följare (@BigP_cilantro) 30 november 2022

En fantastisk tid för att vara ett AEW- och NFL-fan verkligen.

Tony äger Jags, Penta umgicks precis med Kittle, Britt tog fram Steelers i Pittsburgh, och nu kommer Mox & Renee att vara involverade i ett Bengals-spel. Det är ett bra tillfälle att vara en brytande fotbollsfan.

— Anthony Musolino (@amusolino71) 29 november 2022

Överraskande nog gillade detta fan inte taglinen för sitt utseende.

Vems släktingar är de? Det här med Djungelns härskare börjar redan bli kass. Jag var rädd för detta

— Bisskits™ (@bisskitsngravy) 30 november 2022

Ett par Bengals fans vet inte vilka de är!

Vet vilka dessa personer är

— vem tror de (@WhoDeyBitchez) 29 november 2022

Vilka är dessa två?

— JoeyB MVP (@Jbizzle_75) 29 november 2022

Uppskattning för Renne Paquette.

Hon är inte ens ett bengalfan. Hon gör det bara för att Jon är därifrån

— Eric Miller (@FactoryofSuzuki) 29 november 2022

Paquette och Mox började dejta medan de var i WWE. Det var inte många som visste om dem då. De gifte sig dock någon gång senare och fick även en dotter. Idag lever de ett lyckligt liv och delar samma passion för proffsbrottning och NFL.

RELATED ARTICLES

Mest populär