Monday, February 26, 2024
HemNFLVem är Deion Sanders mål BJ Green? NIL Battle kommer att...

Vem är Deion Sanders mål BJ Green? NIL Battle kommer att utbryta mellan CU och NCAA Giant för att signera underbarn

Dеion Sanders rekryteringsmagi är flammande hetare än någonsin! Efter att ha fått tag i en imponerande lineup på 19 spelare för att revitalisera den offensiva linjen i Colorado, är Coach Prime nu på uppdrag att höja det defensiva spelet. Sanders har redan 8 fantastiska spelare för 2024 års klass, inklusive framstående Aaron Butlеr och Brandon Davis Swain, och Sanders är obeveklig!

När träningen 2024 drar igång florerar viskningarna om att en före detta 4-stjärnig satsning från Washington håller på att byta till Coach Primes Buffalo-klan. Fångsten? En hotande NIL-krock med en fotbollsjätterival! Kommer denna defensiva sensation att ge efter för den oemotståndliga “Prime Effect” eller kommer högskolans fotbollslandskap att bevittna en rekryteringsuppgörelse för åldrarna?

All-pac-12 еdge rushеr BJ Grееn besöker Colorado

BJ Green, en transfer edge rusher från Arizona State, ska enligt uppgift besöka Colorado den här veckan, enligt On3 Sports. Green engagerade sig från början till Washington förra månaden men återupptog sin rekrytering efter den tidigare Huskies-huvudtränaren Kalen DeBoers flytt till Alabama. Ole Miss har också nyligen varit värd för Green och är för närvarande i strid om att rekrytera den fyrstjärniga transfern, enligt en kristallkulaprojektion på 247Sports. Green har ett års valbarhet kvar och kan få en omedelbar inverkan var han än bestämmer sig för att landa.

Green fick ett stipendium efter att ha gått vidare som nybörjare för Sun Devils 2021 och visade upp sin skicklighet med fem säckar under sin debutsäsong. Under det efterföljande året levererade han en enastående prestation, med 39 tacklingar, 11,5 tacklingar för förlust, sex sacks och 11 QB-träffar, vilket tjänade All-Pac-12 andralagets utmärkelser. Noterbart är att Deion Sanders var Greens första fotbollstränare i Atlanta under hans ungdomsdagar och rekryterar nu aktivt honom för att gå med i Big 12-bound Buffaloes.

Läs mer: SE: Deion Sanders & Co. Ta in US Marine Corps för att rigoröst träna Colorado-spelare

Green besökte nyligen Ole Miss. Båda skolorna (CU och Ole Miss) kommer att ha möjlighet att presentera sina pitcher. Men denna rekryteringsstrid intensifierades ytterligare eftersom Ole Miss missade Green initialt och nu försöker återinträda i loppet, särskilt efter att ha valt Tennessee-övergångskanten Tyler Baron.

BJ Grееns beslut utlöser höga insatser NIL-konflikter mellan Colorado och Olе Miss

Det finns en öppning i försvarslinjen och rebellerna är intresserade av att värva Green. Detta kan vara en game changer för Colorado och att säkra Greens engagemang är viktigt. Som 2023 sackledare i Arizona State, kan Green avsevärt stärka bufflarnas försvar. Detta är särskilt viktigt med tanke på deras kamp under föregående säsong, där de tillät ett genomsnitt på 453,3 yards per match. Med ett genomsnitt på 2,25 säckar per match kan tillägget av en talang som Green lösa deras defensiva problem.

Green står inför ett viktigt beslut och tiden börjar rinna ut. Både Washington och Colorado har börjat lektioner, och deadline för att lägga till eller avbryta lektioner närmar sig med stormsteg, vilket är onsdag. Däremot har Ole Miss en lite mer flexibel tidslinje, och deras klasser börjar på måndag. Det förestående beslutet av denna mycket eftertraktade talang har utlöst en NIL-strid med hög insats mellan Colorado och NCAA-jätten Ole Miss, där båda tävlar om signaturen till detta defensiva underbarn.

Inlägget Vem är Deion Sanders mål BJ Green? NIL Battle Set to Erupt Between CU & NCAA Giant for Signing Prodigy dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär