Saturday, December 9, 2023
HemGolfVem är Collin Morikawas fru? Möt Katherine Zhu, en före detta...

Vem är Collin Morikawas fru? Möt Katherine Zhu, en före detta D1-atlet, och hans lyckliga charm

Collin Morikawa hade ett strålande år 2021 då han vann ett World Golf Championship, följt av Open Championship och DP World Tour Championship. Vinnaren av Race To Dubai-titeln hade inte bara ett fantastiskt 2021 på golfbanan, han hade också något att vårda utanför banan. Han tillkännagav sin förlovning, i november 2021, med sin långvariga flickvän, Katherine Zhu.

Förra året när han bara var 24 år gammal, tog golfaren sin andra major i Sandwich i juli. Hans partner och dåvarande fästmö, Katherine, var den första personen som gratulerade honom. Hon gick till Instagram och skrev: “Så otroligt stolt över dig!” Och några månader senare närmade sig bröllopsklockorna när de förlovade sig. De meddelade det på Instagram med en vacker bild. Nu när de är gifta är det dags att lära sig mer om golfarens lycko charm.

Vem är fru till Collin Morikawa?

På lördagen bytte den 25-årige PGA-golfaren Collin Morikawa löften med sin mångåriga flickvän, Katherine Zhu. Den speciella gästen vid ceremonin var deras hund, Koa. Katherine la upp på Instagram en vacker bild av paret som kysser varandra och skrev, “26.11.22. En dag vi kommer att minnas för alltid.”

DYK DYPARE

Katherine föddes i Vancouver och avslutade sin gymnasieutbildning i Kina. Hon fick flera WGCA All-American utmärkelser när hon spelade på Pepperdine University i fyra år. Fans kan ofta se henne som caddie för sin nu make. Enligt henne har golf lärt henne att vara stark även under de svåraste tiderna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Collin Morikawa (@collin_morikawa)

Å andra sidan blev PGA-golfaren proffs 2019, efter att ha tagit examen från University of California, Berkley. Och bara två år senare förlovade han sig med sin flickvän. Morikawa tror att hon är hans lyckobringare. Under årens lopp har vi ofta sett honom berömma sin dåvarande fästmö ymnigt. Faktum är att efter sin stora framgång vid PGA-mästerskapet 2020, sa han: “Jag är väldigt lyckligt lottad som har henne.”

När träffades paret?

Golfvärldens powerpar började dejta i april 2017. Förra året delade de båda ett Instagram-inlägg för att fira treårsdagen av deras förhållande. Proffsgolfaren la upp sin första bild tillsammans och skämtade om att man inte skulle ta med sin flickvän till takrestaurangen om hon var höjdrädd. Paret hade inget emot att allmänheten fick veta om deras blommande förhållande.

Paret älskar att gå på dejter tillsammans. Du kan se dem utforska städer närhelst Morikawa spelar en turnering. De älskar också att äta och äta på lyxiga restauranger, och om inte det kan vi se dem på deras favoritställe, en dag på stranden.

Världens nuvarande nummer 10 spelare, Morikawa, kommer att tävla härnäst på Bahamas vid 2022 Hero World Challenge. Vad kommer att hända? Kommer hans lyckobringare att hjälpa honom att vinna ytterligare en turnering?

RELATED ARTICLES

Mest populär