Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingVeckor före Mr. Olympia delade "Tipsy" Chris Bumstead sin enda bild med...

Veckor före Mr. Olympia delade “Tipsy” Chris Bumstead sin enda bild med sin framtida fru från Thanksgiving

Chris Bumstead är en berömd kanadensisk kroppsbyggare och innehållsskapare på YouTube. Hittills i sin bodybuildingkarriär har Bumstead vunnit tre raka Mr. Olympia Classic Physique-titlar. För närvarande tränar mästaren för att försvara och vinna sin fjärde raka titel i de kommande Mr. Olympia-mästerskapen 2022.

Bumstead delar ofta med sig av sina livsuppdateringar och förberedelser för sådana händelser på sin YouTube och andra sociala mediekanaler. Bumstead, som kanske är på en strikt diet inför de kommande mästerskapen, verkar ha en rolig fuskdag med sin familj. Kroppsbyggaren delade sin enda bild från årets Thanksgiving-middag med sin fästman.

Chris Bumstead delar med sig av sitt enda Thanksgiving-foto

Torsdagen den 24 november, på många platser, firade människor den traditionella Thanksgiving-helgen. Endagsfestivalen inkluderar en stor fest med familj och vänner.

Bumstead, som för närvarande förbereder sig för Mr. Olympia-mästerskapen, är under en strikt tränings- och dietregim. Kroppsbyggaren verkar dock ha släppt sig lös för Thanksgiving-middagen. Bumstead delade om en bild med sin fästman, Courtney King, på sin Instagram-berättelse. Detta var dock den enda bilden kroppsbyggaren delade från festivaldagen.

Enligt bildtexten verkar Bumstead ha fått i sig lite för mycket vin under kalaset. Han skrev, “lmao vår enda bild från Thanksgiving😂 Jag var sugen på några @dryfarmwines lol.” Det nyligen förlovade paret såg bedårande ut i selfien som ursprungligen delades av King på hennes konto. Se Bumsteads Instagram-berättelse här.

Men några fans var oroliga för att drickandet skulle påverka kroppsbyggarens förberedelser inför det stora evenemanget. Kroppsbyggaren känner dock sin kropp mer än någon annan. Han måste lätt ha bränt några extra kalorier på gymmet dagen efter.

Chris Bumsteads förberedelser inför 2022 Mr. Olympia

Bumstead, också en innehållsskapare, delar ofta viktiga uppdateringar om sitt liv med sina fans och följare på YouTube. För den kommande Mr. Olympia har Bumstead startat en ny serie på videodelningsplattformen.

I varje avsnitt av serien delar Bumstead sina fysiska och mentala framsteg med sina följare. Han delar också med sig av sin dagliga träningsrutin och hur han håller sig motiverad att tävla i evenemanget varje år.

Även om Bumstead är en av de mest favoritutmanare till Mr. Olympia-titeln, har han fortfarande hård konkurrens i år. Den kanadensiska stjärnan är dock redo att möta alla utmaningar och vinna sin fjärde Mr. Olympia Classic Physique-titel nästa månad.

RELATED ARTICLES

Mest populär