Monday, December 4, 2023
HemNASCARVeckor efter explosiv intervju med Bubba Wallace visar NBA-mästaren upp varor från...

Veckor efter explosiv intervju med Bubba Wallace visar NBA-mästaren upp varor från Michael Jordans NASCAR-team

För några veckor sedan satte den före detta NBA-spelaren Matt Barnes sig ner med 23XI Racings Bubba Wallace i en intervju. Där borta pratade de om olika ämnen och hade en trevlig pratstund. På baksidan av det samtalet överraskade 23XI Racing-teamet honom med en hel del varor, vilket han var mycket tacksam för.

Varorna inkluderade kepsar, t-shirts och mycket mer tillbehör. Onödigt att säga att 2017 års NBA-mästare uppskattade gesten. På tal om ex-Golden State Warriors-spelarens intervju pratade han och Wallace om hans uppväxt och razzia i racing. Wallace talade till och med om sitt träningsprogram, tidiga kamper, att gå med i 23XI Racing och sin bästa seger. #23-föraren talade också om mental hälsa och den ökända snöreincidenten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av matt_barnes9 (@matt_barnes9)

DYK DYPARE

Vad händer härnäst för Bubba Wallace och Matt Barnes?

För närvarande förbereder Wallace sig för säsongen 2023 i NASCAR Cup efter ett förbättrat 2022. Samtidigt har Barnes glatt gått i pension från NBA, vilket han gjorde efter säsongen 2017. Säkert att säga, det var det perfekta sättet att gå i pension eftersom Barnes bokstavligen gick i pension på en hög not, som en mästare. Han har en sportdokumentär som heter Matt Barnes Revolution som kommer ut, som handlar om hans resa efter pensioneringen.

Wallace har stadigt etablerat sig som en vanlig utmanare för tävlingsvinster. Allt började 2021, hans debutsäsong för 23XI Racing när han vann i ett regnavbrutet Talladega-lopp. Det var några som ifrågasatte den vinsten eftersom loppet stoppades och aldrig återupptogs. Men han gick och tystade dessa kritiker ett år senare. Det hände när han triumferade på Kansas Speedway tidigare i år.

Eftersom det loppet var oavbrutet kunde ingen förneka att han vann det rättvist. Nu kommer Bubba Wallace med största sannolikhet att sikta på att bygga vidare på den segern 2023. Med Tyler Reddick som sin lagkamrat kommer hans team säkerligen att uppmana #23-föraren att pressa ännu hårdare och försöka vinna fler vinster i framtiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär