Saturday, December 2, 2023
HemNBAVeckor efter Draymond Green Punch, tar Charles Barkley ett slag mot Stephen...

Veckor efter Draymond Green Punch, tar Charles Barkley ett slag mot Stephen Currys lagkamrat över upphettade scener i Warriors Game: “Han kan inte vara en boxare”

Luka Doncic och Dallas Mavericks fick sin söta revansch på Golden State Warriors i natt. I Western Conference Finals-revanschen gick de regerande mästarna ner i en tät strid. Det var återigen en point guard showdown både Doncic och Stephen Curry ledde vägen. Kriget var intensivt. På samma sätt lämnas vissa spelare blåslagna. Ironiskt nog var det återigen Jordan Poole som tog ett slag i ansiktet och gick ner. Påminner om Draymond Greens slagincident, NBA på TNT-analytikern Charles Barkley tog ett lustigt stöt mot Jordan Poole.

För en dryg månad sedan satte Warriors-lägret hela NBA-världen i chock. Publiken blev mållös när en video dök upp av Green och Poole som hade ett hett utbyte. Chockerande nog slutade det med att den fyrfaldige mästaren slog sin 23-åriga lagkamrat och släppte honom i golvet. Atmosfären förändrades direkt eftersom det var synliga spänningar.

Men även om tiderna har förändrats, verkar det som om Poole fortfarande inte är färdig med att vara på slutet av våldsamma slag. Noterbart, i kampen mot Mavericks, fick Spencer Dinwiddie en flagrant 2 för att armbåga Warriors underbarn. Och Barkley hade sina kommentarer om händelsen.

Charles Barkley säger att Warriors-stjärnan inte kan vara en boxare

Efter att ha levt traditionen tro satte sig NBA på TNT-teamet för att titta på höjdpunkterna mellan Golden State Warriors och Dallas Mavericks. Uppgörelsen var mer av en extravaganza med båda sidor som bytte hinkar till de sista ögonblicken. Dessutom hade den allt, från galna bilder till vilda ögonblick. Och en kom i fjärde kvarten när Dinwiddie körde sin armbåge rakt in i Pooles käke. 23-åringen tog en bra bit av träffen och låg platt på golvet av smärta.

DYK DYPARE

Men istället för att känna hans vånda, tog Round Mound of Rebound ett slag. Speciellt, eftersom han var hans komiska jag, sa Barkley: “Det var en slump. Låt mig berätta en sak, om det är en sak vi vet om Jordan Poole så kan han inte vara en boxare.”

När det kommer till striden mellan de två västerländska konferensjättarna var det säkert en att se. Mavericks gick ut med tre poäng till den regerande mästaren för att ta revansch för förra säsongens WCF-förlust. Luka Doncic var utan tvekan nattens hjälte. I sin tredje 40 poäng triple-double för säsongen, postade den 223-åriga underbarnet 41 poäng, 12 returer och 12 assist. Dessutom hällde Tim Hardaway Jr in ytterligare 22 poäng för att hjälpa Dallas att ta hem segern.

Stephen Curry gjorde 32 poäng i förlusten när hans offensiva partners inte visade sig. Klay Thompson, Poole och Andrew Wiggins kombinerade för bara 24 poäng. Å andra sidan steg Jonathan Kuminga som en lysande nåd och lade till 14 poäng och 10 returer från bänken i en tvåvägsvisning.

Mavericks knäppte en rad med fyra förluster och förbättrades till 10-10. Om Doncic fortsätter sitt magiska lopp, tycker du att han borde bli ligans MVP? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär