Saturday, December 2, 2023
HemGolfVeckor efter att ha vunnit $35 miljoner, öppnar LIV-golfaren Talor Gooch om...

Veckor efter att ha vunnit $35 miljoner, öppnar LIV-golfaren Talor Gooch om sitt filantropiska företag

Det är gentleman’s game igen! Atleterna inom golfsporten har bevisat namnet om och om igen. Och den här gången är det Talor Gooch som har gjort nyheterna ännu en gång efter en glittrande säsong på den Saudi-stödda banan.

Amerikanen hade krönts till LIV Golf Champion 2023 efter evenemanget i Jeddah. Detta ledde till att han tjänade mer än 30 miljoner dollar under den andra säsongen. Men idrottsvärlden överrumplades av vad golfaren gjorde sedan, eftersom han bestämde sig för att använda pengarna för ett överraskande syfte, samtidigt som han visade upp sin filantropiska sida!

Talor Gooch blir humanitär

Tack vare en fantastisk prestation på banan under året, inklusive tre segrar i Adelaide, Singapore och Andalusien, kunde Gooch tjäna ett belopp nära $35,391,411. Detta omfattar $17,391,411 på kurspengar tillsammans med $18 miljoner bonus för titeln Champion. 31-åringen tog dock inte förtjänsten för sig själv, eftersom han avslöjade sina planer på sociala medier.

Ett inlägg laddades upp på Instagram-handtaget för proffsens ideella organisation, Talor Gooch Foundation, som syftar till att lyfta barnen i Oklahoma. På bilden som delas visar mästaren hur han vill ge “en chans” att “bättra livet” för “nästa generation” så att staten och staden som helhet kan förbättras.

Dessutom uttryckte 2021 års RSM Classic-vinnare sin tacksamhet för “välsignelsen” att kunna hjälpa samhället “under de senaste åren.” Dessutom nämnde 3X LIV Golf-vinnaren, “Ju mer framgång jag kan ha på golfbanan, det kommer bara att ge fler och fler medel och resurser till vår stiftelse”, och anspelade på hur resultatet 2023 redan har hållits åt sidan eller till och med använts för orsaken.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Talor Gooch Foundation (@talorgoochfoundation)

Tja, filantropen har varit en glad man i år med sin position på topplistan och summan pengar han fick. Men en annan överraskning väntade för golfaren, och den gavs till honom av ingen mindre än VD:n för den saudiskstödda ligan.

Greg Norman delar ut ringen till Gooch

Ett inlägg delades av LIV Golf som visade upp Greg Norman som delar ut en ring till titelinnehavaren. Serien av bilder visade Aussie på knä och presenterade detsamma under välkomstfesten inför turneringen som ägde rum i Miami.

Andra bilder inkluderade killen som poserade för en bild med ringen på fingrarna, följt av en annan med Norman. De glittrande smyckena var en ny form av firande som togs till den PIF-finansierade ligan i samarbete med IF+CO, den berömda Ben Ballers företag.

RELATED ARTICLES

Mest populär