Wednesday, December 6, 2023
HemMartial arts"Vattnet lärde honom, hur man hittar balans": Bruce Lees dotter, som fortfarande...

“Vattnet lärde honom, hur man hittar balans”: Bruce Lees dotter, som fortfarande driver sitt arv och kvarlåtenskap, delade ett hjärtligt budskap på pappas 80-årsjubileum 2020

Att bevara någons arv är det största jobb man kan göra. Likaså gjorde Shannon Lee, Bruce Lees dotter ett berömvärt jobb med att bevara sin fars kvarlåtenskap. Medan kampsportslegenden, Bruce Lee inte längre är med oss, kommer hans liv att fortsätta att inspirera många generationer i århundraden. Allt tack vare Lees dotter för att hon dokumenterade hans läror i en bok som heter “Var vatten, min vän”.

Shannon Lee sågs ofta prata om sin fars predikningar. Hon hanterar till och med Bruce Lees Instagram-konto för att hålla hans arbete levande i våra hjärtan. Medan Shannon redan har skapat en logg över sin fars läror, dyker hon upp i många talkshower för att sprida Lees budskap.

Bruce Lees dotter har otroligt bevarat Lees arv

2020 dök Shannon upp i en intervju, “The Drew Barrymore Show”. Värden, Drew Barrymore frågade Shanon om Lees persona. Om detta sa Shannon, “Jag tycker att det han pratade med var verkligen fantastiskt som hans energi, hans dynamik, hans kraft, hans väsen”. Hon berättade vidare för Drew att Lees närvaro var fenomenal.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Shannon Lee (@therealshannonlee)

Programledaren bad Shannon att förklara mer om Lees favoritelement “vatten”. Enligt Shannon trodde hennes far “Vatten är den mjukaste, mest skonsamma livgivande, böjliga, vackra saken, men det kan också vara en tsunami. Vatten lärde honom hur man hittar balans”, tillade Shannon.

DYK DYPARE

Dessutom avslöjade Shannon om “Bruce Lee-natten” som har organiserats varje år av San Fransisco-jättar för att hylla den legendariska kampsportaren. Hon bjöd till och med in värden Drew Barrymore att vara en del av detta årliga evenemang.

Shannons förhållande till sin far

Shannon var bara 4 när hennes far, Bruce Lee gick bort. Även om hon kan ha tillbringat en kort period av livet med sin far, är hon väl medveten om Lees idéer och talanger. Vid många tillfällen pratar hon till och med om krångligheterna i Lees härliga 32 år av livet. En gång, i en intervju, sa hon: “Men han var också väldigt omtänksam. Han tyckte om att hjälpa människor. Det kom med en önskan att vara i en genuin kontakt med folket”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Shannon Lee (@therealshannonlee)

Det är klart att Shannon älskar sin far och hans idéer. Även om Lee kanske inte är här med oss, gör hans dotter ett fantastiskt jobb med att hålla honom vid liv i våra hjärtan.

RELATED ARTICLES

Mest populär