Tuesday, February 27, 2024
HemUfcVasti Spiller: Är Dricus Du Plessis gift? Fru/flickvän och allt vi...

Vasti Spiller: Är Dricus Du Plessis gift? Fru/flickvän och allt vi vet om hans relationsstatus

Sydafrikansk MMA-stjärna Dricus du Plessis har gjort stort intryck i UFC. Han har slagit många högt rankade fighters i mellanviktsdivisionen, inklusive en före detta mästare på väg till UFC 297. Men fansen har inte tillräckligt med kunskap om ‘Stillknocks’ personliga liv. Låt oss ta en närmare titt på den personliga sidan av UFC 297-stjärnan inför sin titelkamp i helgen.

Dricus Du Plessis har samlat på sig ett imponerande rekord sedan han blev proffs. Med bara två förluster i sin totala MMA-karriär är 30-åringen obesegrad i UFC. Det är väl dokumenterat, men det som inte är dokumenterat är hans dejtingliv. Låt oss ta en titt på den fronten.

Är Dricus du Plessis gift eller i ett förhållande?

Dricus du Plessis avstår ofta från att dela för många detaljer om sitt personliga liv, särskilt hans romantiska affärer. Ändå vet många fans att den sydafrikanska fightern inte är gift ännu. Rykten svirrade om att han möjligen dejtade någon efter att du Plessis delat en bild med en kvinna på sociala medier och önskat folk en glad Alla hjärtans dag för några år sedan. Tack vare UFC Embedded-serien vet vi nu att hans nuvarande partner heter Vasti spelar.

Ett annat exempel på ett rykte kring hans dejtingliv började redan 2022. En kvinna som heter Nastassja Ras delade en bild med Dricus du Plessis på Facebook, igen under Alla hjärtans dag. Det här inlägget fick många människors uppmärksamhet eftersom de trodde att paret kan ha ett förhållande. Det finns dock ingen bekräftelse angående hans relationsstatus, men det finns bekräftelser när det kommer till hans fightingkarriär. ‘Stillknocks’ fick äntligen sin chans att slåss om mellanviktstiteln.

‘Stillknocks’ kommer att slåss om titeln på 185 pund på UFC 297

Den 29-årige sydafrikanen vann sex matcher i rad sedan han gick med Dana Whites 12,1 miljarder dollar värd marknadsföring. Efter att ha besegrat mellanviktsutmanare som Brad Tavaresföre detta UFC-fighter Derek Brunson och tidigare mästare Robert Whittakerfick Dricus du Plessis chansen att slåss Israel Adesanya om titeln 2023. Han kunde dock inte ta kampen om det föreslagna datumet på grund av en skada, och tillfälle gavs att Sean Stricklandsom gav ett upprört nederlag till ‘The Last Stylebender’ på UFC 293.

Ändå är Dricus du Plessis nu frisk och kommer att få sin titel som utlovat av Dana White. Han kommer att ta sig an Sean Strickland vid den första pay-per-view 2023, UFC 297. Saker och ting värms redan upp mellan de två fighterna. Du Plessis och Strickland hade en hetsig fram och tillbaka på den säsongsbetonade presskonferensen 2024 och till och med bråkade i mängden på UFC 296.

Läs mer: Sean Stricklands tränare avslöjar efterdyningarna av Ugly UFC 296-bråk med Dricus Du Plessis, förklarar Champs okarakteristiska utbrott

Dricus du Plessis opererade nyligen sin näsa, vilket såg en förbättring i hans andningsorgan. Han påstod sig senare vara i en mycket bättre position med sin konditionsträning efter att hans andningsproblem hade lösts och registrerade därefter en vinst på UFC 290. Det återstår att se hur det påverkar du Plessis prestation mot Sean Strickland när UFC 297 äntligen kommer.

Inlägget Vasti Spiller: Is Dricus Du Plessis Married? Fru/flickvän och allt vi vet om hans relationsstatus dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär