Saturday, December 9, 2023
HemNBA"Värsta semestern någonsin": Charles Barkley avslöjar verkliga skäl bakom att hata världens...

“Värsta semestern någonsin”: Charles Barkley avslöjar verkliga skäl bakom att hata världens mest populära helgdag

Charles Barkley och hans konstiga bilder tar aldrig slut. I sitt podcastavsnitt med medvärden Ernie Johnson misslyckades inte Philadelphia 76ers-legenden att göra ett kontroversiellt uttalande ännu en gång. På tal om värsta och bästa helgdagar, gick Barkley rakt upp för att respektlösa miljarder runt om i världen genom att göra det klart att han hatar julen. Även om 60-åringens juldagsfirande på TNT har varit en njutning att titta på, ser det ut som att han fortfarande hatar det. Vad är anledningen?

Charles Barkley hatar julen och här är varför

Johnson och Barkley delade med sig av sin spänning inför Thanksgiving nästa vecka och den senare sa: “Du vet, julen suger. Det är den värsta semestern någonsin”. Det eskalerade verkligen snabbt. Johnson försökte sitt bästa för att inte bli involverad, “Nja, jag ska inte dit.” Hur som helst, 1993 års MVP ville betona mer om sitt hat till jul.

Barkley tillade, “Jul suger, alla vill bara ha saker”. Det slutar inte här. 60-åringen sa: “När jag blir USA:s president, när du väl har kommit över 18 får du inga gåvor. Det är det magiska gränsvärdet.”

Det är ganska uppenbart att Barkley hatar traditionen att ge presenter, men tyvärr är det så julen fungerar. Det är ett konstigt sätt att hata en berömd högtid. Barkley kan möta lite värme för denna tagning!

Det här är en utvecklingshistoria…

RELATED ARTICLES

Mest populär