Saturday, December 9, 2023
HemUfc"Världen är väldigt liten, var försiktig" - Conor McGregor sattes på röd...

“Världen är väldigt liten, var försiktig” – Conor McGregor sattes på röd varning av Team Khabib efter irländarens förödmjukande anmärkning vid före detta LW Champ

Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov var inblandade i den största UFC-kampen någonsin på UFC 229. ‘The Notorious’ förlorade kampen men har aldrig slutat kräva en revansch och till och med haft några olyckliga saker att säga om ‘The Eagle’. Men Nurmagomedovs tidigare manager, Ali Abdelazizhar skickat en varning till McGregor på sociala medier som ett svar.

Ali Abdelaziz och Conor McGregor är inte på god fot. Conor McGregor hade många saker att säga om managern som inte var i den senares smak. Men Abdelaziz, efter att ha sett vad McGregor sa om Nurmagomedov, delade ett svar till den tidigare mästaren.

Ali Abdelaziz varnar Conor McGregor för ett fruktansvärt öde

Team Khabibs manager verkar ha fått nog av ‘The Notorious’s trashtalk på sociala medier. Han tog till sociala medier och lät på Conor McGregor och hävdade att hans sälta är ett resultat av hans förlust mot Khabib Nurmagomedov på UFC 229. Där förlorade han inte bara kampen utan förlorade också mästerskapet.

“(Conor McGregor) detta är den enda anledningen till att du fortfarande gör ont, sluta prata skit eftersom världen är väldigt liten, var försiktig b*tch”, skrev Ali Abdelaziz. Han varnade irländaren för konsekvenserna av hans ödesdigra kommentarer om Khabib Nurmagomedov.

RELATED ARTICLES

Mest populär