Saturday, January 28, 2023
HemBaseball"Varje kväll går jag på en liten ligamatch och krossar dessa kannor"...

“Varje kväll går jag på en liten ligamatch och krossar dessa kannor” – Aaron Judge gav en gång detta råd till lagkamraten Giancarlo Stanton, eller gjorde han det?

Aaron Judge är franchisestjärnan för New York Yankees. Och med det privilegiet följer mycket ansvar. Men Judge har anammat rollen och har varit ett modellproffs under sina år i MLB. Vad mer är att han leder laget med gott exempel och gör allt som behövs för att vinna matcher.

Redan 2021 gav Yankees-fenomet ett viktigt tips för att slugra lagkamraten Giancarlo Stanton om hur man klubbar homers från plattan.

Noterbart är att paret mellan Judge och Stanton har varit otroligt framgångsrikt för Pinstripes under åren. De två har lett Yankees till flera segrar tillsammans. Och efter att ha sett den här reklamfilmen kan man lätt säga att deras stämning utanför fältet är ännu bättre.

Aaron Judge var en gång i en rolig reklam med Giancarlo Stanton

Aaron Judge var en gång i en T-Mobile-reklam med sin Yankees-lagkamrat Giancarlo Stanton. Och i reklamfilmen hamnade Judge och Stanton i ett lustigt missförstånd. Under ett videosamtal frågar Stanton honom vad hans hemlighet med att slå homeruns är, och det här är vad Judge säger: “Varje kväll går jag till en Little League-match och krossar dessa kannor”.

Men det är här förvirringen börjar, eftersom Judge faktiskt inte sa det. Vad Judge egentligen sa var att när han gjorde meditation, föreställer han sig att slå de små seriekastarna. “Meditation. Varje kväll innan jag går och lägger mig, i tankarna, går jag tillbaka till en Little League-match. Jag vaknar utvilad på matchdagen och känner att jag absolut kan krossa dessa kannor. Det är häftigt”, sa Judge.

T-Mobile ville visa att Judge och Stanton inte använde sin anslutning och så detta missförstånd uppstod. Vad mer är att Stanton i reklamfilmen tog Judges råd och gick till en Little League-match för att träna på att slå hem.

Resultatet var förödande när Stanton slog en massiv homer från en Little League-pitcher. Yankees-fans kommer att hoppas att både Judge och Stanton slår hem på det här sättet under säsongen 2023.

Det här var inte den första reklamfilmen de gjorde tillsammans

Judge och Stanton har gjort en reklamfilm tidigare. 2019 dök de två upp tillsammans i en reklamfilm för New York Yankees. Och innan dess dök båda upp i Yankees 2018-reklamen men sågs inte tillsammans i den. De två har obestridlig kemi på planen.

På tal om säsongen 2023 kommer bara tiden att utvisa om den träffande duon kommer att upprepa sin karisma.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär