Tuesday, February 27, 2024
HemUfcVarför twittrar och raderar Conor McGregor? UFC Star förklarar äntligen den...

Varför twittrar och raderar Conor McGregor? UFC Star förklarar äntligen den verkliga orsaken bakom det

Smeknamnet “Notorious” passar med rätta Conor McGregor. UFC-superstjärnan är inte bara känd för sina exceptionella MMA-prestationer, utan också för sin frispråkiga personlighet. Närhelst McGregor känner ett behov av att uttrycka sina tankar, drar han sig aldrig för att lägga ut dem på de mest ofiltrerade sätt som möjligt.

Amerikas favoritvideo idag

Hans X-konto (tidigare Twitter) är ett bevis på detta uttalande. Från att ropa ut UFC-stjärnor till att kritisera sitt lands regering, McGregor använder “X” för alla sina kontroversiella upptåg. Dessutom raderar irländaren till och med många av sina tweets efter att de orsakat kaos på sociala medier. Nyligen avslöjade UFC:s första dubbelmästare sin anledning till denna handling.

Conor McGregor öppnar upp om att ta bort sina tweets

Mitt i de senaste våldsdåden och upploppen i Irland väckte Conor McGregor kontroverser med en tweet. Dessutom föranledde detta en utredning av honom av landets polis. Strax efteråt raderade irländaren sin tweet. Som svar på offentlig granskning över att radera sina tweets försvarade McGregor starkt sina handlingar.

Vidare uppgav han att hans uttalanden, när de väl rapporterats, förblir intakta. “Mina uttalanden, allmänt publicerade, står fast”. Dessutom betonade irländaren personliga skäl för raderingen. “Jag tar bort efter att de har varit uppe och väl rapporterade av en uppsjö av skäl. Något personligt.”

Dessutom klargjorde McGregor sin icke-officiella roll och hävdade sin rätt att publicera och ta bort innehåll efter eget gottfinnande. Med hänvisning till tidsbegränsningar på grund av förestående professionella åtaganden förklarade “The Notorious” att engagerande i långvariga interaktioner på sociala medier kan ha mångfacetterade effekter.

– Som det ser ut är jag inte utsedd av staten. Jag lägger upp mina tankar, jag tillåter rapportering, då är jag i min rätt att ta bort från min linje”, skrev han. “Det är också tidseffektivt. Jag har 4 barn. Ett stort slagsmål på ingång. Flera företag med nästan 300 anställda och växande måste jag ha rätt med min tid, tillade han.

Conor McGregor står med landet Irland!

I det uppriktiga uttalandet erkände Conor McGregor också sina kritiker. Vidare avslöjade han att trots olika åsikter, håller en känsla av plikt honom fokuserad. Han bekräftade sitt engagemang för Irland och förklarade till och med att han var villig att offra sitt liv för nationens fred och välstånd.

“Jag är fortfarande här. Jag skulle ge mitt liv för freden och välståndet i Irland. Irland gav mig allt jag har, jag skulle ge det direkt tillbaka om och när det ringer, sa han.

Irländaren uttryckte djup tacksamhet och insåg att Irland skänkte honom allt. I en ömsesidig känsla lovade han att ge tillbaka allt när han uppmanades. Fighterns ord resonerar med en djup koppling till hans hemland och en djup känsla av ansvar.

RELATED ARTICLES

Mest populär