Sunday, February 25, 2024
HemBasketball"Varför tittar du inte på din mun... Varför ljuger du?": Stephen A....

“Varför tittar du inte på din mun… Varför ljuger du?”: Stephen A. Beefs med LeBron James över Joel Embiid

Joel Embiids MVP-säsong är i allvarlig fara. Trots att han är den klara föregångaren i årets MVP-lopp, kan Embiid förlora på att bli back-to-back MVP på grund av en teknisk detalj. Enligt den nya NBA-regeln kommer en spelare endast att vara berättigad till ordinarie säsongspriser om han har spelat 20+ minuter på minst 65 matcher den här säsongen. Tyvärr kan Embiids senaste meniskskada få honom att missa behörighetskriterierna.

Frustrerad över Joel Embiids otur, ropade LeBron James ut media för att de smutskastade Embiid för att han missade matcher på grund av skada. Veterananalytikern Stephen A. Smith talade ut på medias vägnar och inledde en biff med King James i Joel Embiid-argumentet.

Stephen A. Smith slår mot LeBron James

LeBron James anklagade media för Joel Embiids meniskskada och hävdade att ingen ännu bett om ursäkt till den regerande MVP:n på TV eller deras “Dumba**-podcast.” Stephen A. Smith tog upp LeBrons tweets på The Stephen A. Smith Show. Han erkände att han var en av mediapersonalen som kallade ut flera stjärnspelare för lasthantering. Stephen A. tog illa upp av LeBrons “podcast”-kommentar och svarade genom att ta upp sin podcast, “We saw The Shop. Ingen kallade det en dumba**-show. Varför tittar du inte på din mun?”

Stephen A. Smith fortsatte sedan med att ropa ut LeBron för att ha ljugit i sina tweets. “Varför ljuger du? Vem pratade om Joel Embiid och ifrågasatte hans skada?” frågade analytikern King James. Stephen A. påminde LeBron och resten av världen om att Joel Embiid har varit skadebenägen under hela sin karriär. Han missade de två första säsongerna av sin karriär på grund av en knäskada. Så det chockade ingen när han skadade sitt knä igen under Warriors-matchen. Det som hände i Denver fick dock media att ifrågasätta omfattningen av Embiids skada.

Läs mer: Steph Curry och LeBron James är inte bra, andra spelare är bara dumma, säger 3x All-Star

Joel Embiids beslut i Denver i fråga

Stephen A. Smith gjorde det klart att ingen från media ifrågasätter legitimiteten av Joel Embiids knäskada. Det som överraskade alla var Embiids beslut att utesluta matchen mot Nikola Jokic och Co. i lördags. Embiid fanns inte med på Sixers skaderapport som gick in i matchen. Han sågs träna och skjuta runt innan matchen men blev utesluten från den mycket efterlängtade sammandrabbningen minuterna före hoppbollen.

Det väckte frågor om huruvida Embiid faktiskt var skadad eller om han undvek matchen mot de försvarande mästarna. Stephen A. Smith tog också ett skott mot LeBron för att han gjorde en liknande sak mot Boston Celtics i natt. Han ifrågasatte hur LeBron var redo att spela mot Knicks i morgon och inte kunde spela bara två dagar innan. Även om Stephen A. Smiths svar till LeBron var hård, porträtterade det medias sida av historien.

Inlägget “Why Don’t You Watch Your mouth….Why’re You Liening?”: Stephen A. Beefs With LeBron James Over Joel Embiid dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär