Wednesday, February 21, 2024
HemBodybuilding"Varför slösar du bort dina pengar": Coach Greg Doucette reagerar på 4X...

“Varför slösar du bort dina pengar”: Coach Greg Doucette reagerar på 4X Olympia Champions PCT-cykelveckor efter hans Olympia-uppträdande

Greg Doucette har alltid delat med sig av sina tvivel om allt och allt relaterat till fitness. Han gillar inte att sockerlackera något och gör alltid folk medvetna om vad som är rätt och fel när de har frågor om fitness. Den här gången pratade Doucette om den fyrfaldige herr Olympia-vinnaren Jeremy Buendia som inte är främling för anabola droger och aldrig döljer något om sin steroidcykel.

Doucette förklarar cykeln av PCT

Det första som bodybuilding- och IFBB Pro-tränaren påpekar är att idrottaren och bodybuildingmästaren är ärlig om sin steroidanvändning och förklarade även att han inte är läkare eller expert så om någon vill veta något om detta bör de först gå till en expert. Han sa också att göra din forskning.

Buendia sa att han tar HCG och enklomifencitrat. PCT är för testosteron och enligt Doucette hjälper HCG till att öka storleken på de manliga könsorganen för att få det att se fylligare ut. Doucette tycker dock inte att det behövs. Han sa, “Varför slösar du pengar på att ta HCG under hela din cykel? Jag gör det inte, jag har aldrig gjort det. Jag tror inte att det är viktigt.”

Vad proffscoachen gillar att göra är att börja ta HCG mot slutet av sin cykel och även ge råd om att folk kan göra detsamma och sedan sakta avta HCG efter avslutad cykel. Under tiden kan fitnessentusiaster lägga till i Enclomiphene om de inte har kanske, du har inte tillgång till att du tar Clomid.

Läs mer: “Kallt en OG gör lite ont”: 4X Mr. Olympia Champion gör en smärtsam bekännelse veckor efter att ha gjort sin bodybuilding-comeback

Buendia hade kommit in i bodybuilding-scenen efter ett långt uppehåll på fem år. Han är dock fortfarande jackad, mejslad och i full form för att vinna fler tävlingar. Vinnaren av mäns fysik kom tillbaka till bodybuilding efter 5 år och i september 2022 publicerade han en video på sin officiella YouTube-kanal och tillkännagav sin comeback till konkurrenskraftig bodybuilding. I videon sa han: “Jag tog mycket ledigt. Jag är redo mentalt och fysiskt är jag redo att komma efter det.”

Under sin comeback i Mr Olympia 2023 placerades han på åttonde plats av 46 utmanare och detta visade att han fortfarande har kraften kvar i sig. Han kan vinna Mr Olympia 2024 om han är konsekvent och har de strimlade musklerna som han har just nu.

Vilka är dina förväntningar på honom under 2024, låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget “Why Are You Wasting Your Money”: Coach Greg Doucette Reacts to 4X Olympia Champion’s PCT Cycle Weeks After His Olympia Appearance dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär