Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"Varför skulle jag bära något annat?": Michael Jordans dotter Jasmine, som bara...

“Varför skulle jag bära något annat?”: Michael Jordans dotter Jasmine, som bara bär Balenciaga, Gucci eller Jordans, exponerade hennes alfatänk 2018

Arvet efter Michael Jordan efter pensioneringen är allt annat än normalt. Chicago Bulls-legenden var den största anledningen till ökningen av basketens popularitet på 1990-talet. Jordan underlättade också starten för varumärket Air Jordan, som fokuserade på många saker inklusive sneakers och sportkläder. Jasmine Jordan, dotter till “His Airness” som är starkt involverad i varumärket Jordan, avslöjade en gång sitt modeval.

Jasmine talade en gång ärligt i en intervju och förklarade sina modeval. Hon förklarade hur att vara en del av Jordan-familjen inte tyngde henne när hon valde sina kläder. Men hon nämnde hur hon inte skulle bära några konkurrerande märken.

Jasmine Jordan om att alltid bära märket Air Jordan

Familjen Jordan är nära sammansvetsad, och Michael Jordan har sett till att det förblir så. Till många fans besvikelse är barnen i “His Airness” inte basketidrottare, men de är fortfarande imponerande på vad de gör. De har framgångsrikt engagerat sig i olika entreprenörsaktiviteter i sitt liv.

Jasmine Jordan har bestämt sig för att stanna i familjeföretaget, eftersom hon är nära involverad i Jordan Brand. Hon är marknadsrepresentant för varumärket och arbetar nära med spelarna i Charlotte Hornets.

Jasmine är själv ett sneaker-head och älskar sin samling. Redan 2018 avslöjade hon hur hon trots att hon är en del av varumärket äger kläder från andra stora märken också. Intervjuaren frågade om hennes pappa skulle tycka om det och hon svarade självsäkert.

“Jag tror ärligt talat inte att han skulle bry sig. Men ärligt talat, det är som att vi är bäst så varför skulle jag ha på mig något annat? Jordan är förstklassig, och jag säger det ödmjukt.” sa Jasmine. Hon tillade vidare “Om jag bär några andra sneakers är det från märken som Balenciaga, Gucci och andra liknande. Du kommer inte fånga mig i några konkurrerande märken. Men jag kommer att bära Nike och Converse eftersom vi alla är i ett partnerskap.”

Jasmine hyllade deras teams arbete som varumärke medan hon nämnde att Jordans inte är det enda märket hon bär.

Jordans varumärke präglade pengar för Michael Jordan

Varumärket Jordan har gjort Michael Jordan till miljardär, med bara intäkter. Varumärkets minskning av intäkterna med 5 % har uppgått till 1,3 miljarder dollar för Jordanien från och med 2020. Varumärket är värt över 10 miljarder dollar och intäkterna ökade med 15 % 2020. 2021 passerade varumärket 5 miljarder dollar i förtjänst i ett år för första gången.

Vad tycker du om Jasmine Jordans kommentarer? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär